Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Αγρίνιο (φωτο)

Με λαμπρότητα τιμήθηκαν τα Άγια Θεοφάνια στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου και ακολούθησε η τελετή αγιασμού των υδάτων και η κατάδυση... του Τιμίου Σταυρού στη δεξαμενή παλαιού Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο.
Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Μέγας Αγιασμός στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου Γεώργιου Παπαναστασίου, του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Λύτρα, του Αντιδημάρχου Χρ. Γκούντα, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Β. Φωτάκη, του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ Μ. Σκορδόπουλου, Δημοτικών συμβούλων, του Διευθυντή της Α.Δ Ακαρνανίας Δ. Παπαευθυμίου, του Διοικητή της Π.Υ Αγρινίου Ευστρ. Πετράκη, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων και πλήθους πιστών.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας σχηματίστηκε λιτανευτική πομπή, με κατεύθυνση τη δεξαμενή του Παλαιού Αγίου Χριστοφόρου όπου έγινε ο Αγιασμός Υδάτων και η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. 
Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.
Στο μήνυμα της σημερινής ημέρας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγρινίου: « Η σημερινή ημέρα των Θεοφανείων, του Αγιασμού των υδάτων είναι ημέρα εξαγνισμού. Ας μας δώσει φώτιση ο Θεός να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες των καιρών, σε μια χώρα που το έχει ανάγκη. Εύχομαι φώτιση , χαρά και δημιουργία». ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ