Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - Να δοθούν υπεύθυνες απαντήσεις για τη μόλυνση του νερού στο Αιτωλικό

Οι εξελίξεις στο θέμα της ύδρευσης και του καθαρού πόσιμου νερού στο Αιτωλικό, είναι πλέον δραματικές. Οι δημότες και οι κάτοικοι ζητούν υπεύθυνες και σοβαρές απαντήσεις. Όλοι αυτοί που μέχρι σήμερα μιλούσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην πηγή του Κεφαλοβρύσου και...
μάλιστα το τεκμηρίωναν με “επιστημονικό” τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαψεύδονται οικτρά και πρέπει σήμερα να απολογηθούν δημόσια. Παρά τις περί αντιθέτου επισημάνσεις της Δ/νσης Υγιεινής, αυτοί μας έλεγαν, καιρό τώρα, ότι το νερό είναι πόσιμο. Φυσικά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ανακρούουν πρύμναν και πορεύονται χωρίς πυξίδα και προοπτική.
Ως ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, θεωρούμε ότι άμεσα πρέπει να δοθούν υπεύθυνες και σοβαρές απαντήσεις και ότι πρέπει τάχιστα να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου της ύδρευσης του Αιτωλικού και να ληφθούν ταυτόχρονα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας του Αιτωλικού.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ