Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Η κοπή της βασιλόπιτας στο Δημαρχείο Αγρινίου (φωτο)

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη, του Μητροπολίτη, της διοίκησης σωμάτων ασφαλείας κ.α ο Δήμαρχος Αγρινίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο Δημαρχείο.
Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παπαναστασίου επισήμανε μεταξύ άλλων : «…Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη για όλους του Έλληνες. Για να γίνει αυτό χρειάζεται πίστη στο Θεό, αξίες και ιδανικά. Ταυτόχρονα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια όλοι μαζί παραμερίζοντας τα μικρά και στοχεύοντας στα μεγάλα. Το 2017 ας είναι η χρονιά που θα μπορέσουμε να βρούμε τον βηματισμό μας. Η Χώρα, μας έχει ανάγκη όλους , έχει ανάγκη τον καλό μας εαυτό για να προχωρήσουμε». 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ