Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

NBA: στην 5άδα της Ανατολής στο All Star ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία και έγινε ο πρώτος Έλληνας που συμμετέχει σε All Star Game και μάλιστα στην βασική 5άδα της Ανατολής. Το... κοινό τον ψήφισε, οι παίκτες και οι δημοσιογράφοι τον επέλεξαν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μέσα στα ονόματα, που ανακοινώθηκαν από την ειδική εκπομπή του TNT για το NBA, σε ό,τι αφορά τις βασικές 5άδες του All Star Game 2017 (19/2-Νέα Ορλεάνη).Υπήρξαν πολλές ανατροπές και εκπλήξεις σε σχέση με την επιθυμία του κοινού, αφού για πρώτη φορά αυτή μετρούσε κατά 50% (και το υπόλοιπο μοιραζόταν εξίσου σε παίκτες και δημοσιογράφους).Όμως ο Αντετοκούνμπο, μαζί με τους πρωταθλητές από τους Καβς, Λεμπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ, που ήταν και στις 3 πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του κοινού στην Ανατολή, βρίσκονται κανονικά στην 5άδα. Μαζί τους θα είναι και ο Τζίμι Μπάτλερ από το Σικάγο και ο Ντεμάρ Ντερόζαν από το Τορόντο (ισοβάθμισε με τον Αζάια Τόμας, αλλά μέτρησε η απόψη του κοινού).

O Giannis συγκέντρωσε συνολικά 1.604.463 ψήφους από το κοινό και ήταν πίσω από Λεμπρόν και Ίρβινγκ (και 6ος σε όλο το ΝΒΑ, αφού από την Δύση Κάρι, Ντουράντ και Χάρντεν είχαν επίσης περισσότερους). Όμως στην ψηφοφορία των παικτών του NBA ήταν 2ος με 162 (198 ο Λεμπρόν και 130 ο Ίρβινγκ), όπως 2ος ήταν και στην επιλογή των δημοσιογράφων με 93 ψήφους, μόλις 3 λιγότερες από τον Λεμπρόν (96), ενώ τρίτος ήταν ο Μπάτλερ με 70. Κάτι που αποδεικνύει ότι εκτός από δημοφιλής στον κόσμο, απολαμβάνει τον σεβασμό συνολικά του ΝΒΑ, παικτών και Τύπου.

"Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους. Είμαι ευγνώμων που θα είμαι στην αρχική ομάδα στο All Star Game. Πάμε δυνατά για τη νίκη αύριο τώρα" ήταν το μήνυμα του Αντετοκούνμπο στους φιλάθλους μέσα από τον λογαριασμό του, ενόψει και της αναμέτρησης με το Ορλάντο εκτός έδρας ξημερώματα (02.00) Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ