Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Νεκρός ο διευθυντής των φυλακών Μαλανδρινου (με καταγωγή από το Αγρίνιο) - Το αυτοκίνητο του έπεσε σε γκρεμό

Τραγικό θάνατο βρήκε ο διευθυντής των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Μαλανδρίνου, σε τροχαίο δυστύχημα στο 59ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιτέας, στο ύψος του.... Αγίου Σπυρίδωνα Φωκίδας
Ήταν λίγο πριν τις 16:00 όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Β. Γκ. εξετράπη της πορείας κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες προσέκρουσε πάνω σε βράχο και στη συνέχεια βούτηξε σε γκρεμό 20 μέτρων, καταλήγοντας στη θάλασσα.
Στο σημείο, που βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών περίπου από τη Ναύπακτο, έσπευσε άμεσα ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου με τρία οχήματα και επτά άνδρες με επικεφαλής τον διοικητή Χρ. Μπόκα.
Λίγο αργότερα, ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητο που είχε γίνει μια άμορφη μάζα. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε και βάρκα για τον απεγκλωβισμό του. Ο θάνατος βεβαιώθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.
Ο 57χρονος από το Αγρίνιο, πατέρας δύο ενήλικων παιδιών, υπηρετούσε ως διευθυντής στις Φυλακές Μαλανδρίνου, όπου κατευθυνόταν όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Μάλιστα, υπήρξε επικεφαλής του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος τα τελευταία 5-6 χρόνια και είχε χειρισθεί την υπόθεση του βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι.

Ο ίδιος είχε φροντίσει να μεταχθεί στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, λίγο αφότου είχε σκοτώσει το σωφρονιστικό υπάλληλο και κουμπάρο του Γιώργο Τσιρώνη. Τελικά, ο Καρέλι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στις Σέρρες.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Α.Τ. Ευπαλίου.

Λόγω της νευραλγικής ιδιότητας του θύματος, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εξετάζουν πολύ προσεκτικά την υπόθεση και αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες την ώρα του μοιραίου συμβάντος.

Συγκλονισμένοι εμφανίζονται οι φρουροί και δεσμοφύλακες στο Μαλανδρίνο καθώς και σε άλλα σωφρονιστικά ιδρύματα από τον ξαφνικό χαμό του συναδέλφου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ