Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Συνέντευξη για το 32ο Συνέδριο του Ε.Κ Αγρινίου

«Aυτά τα χρόνια ανταποκριθήκαμε στο ταξικό μας καθήκον να οργανώσουμε την πάλη σε κάθε κλάδο και να δείξουμε ότι μπορεί να μπει φραγμός στην αντιλαϊκή πολιτική», τόνισε μεταξύ άλλων στην εισήγησή του ο...
πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου κ. Μιχάλης Κατσιγιάννης, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε ενόψει του 32ου Συνεδρίου του ΕΚΑ, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου.


Στη συνέντευξη συμμετείχαν και ο Δημήτρης Δήμας, αντιπρόεδρος του ΕΚΑ και πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Γιώργος Δημητρουλής, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Σωματείων Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδος και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας, ο Κώστας Μαργιώλης, Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου και ο Ταμίας του ΕΚΑ Γ. Μελάς.

Ο κ. Κατσιγιάννης εξήγησε πως στο 32ο συνέδριο θα παρευρεθούν 50 αντιπρόσωποι Σωματείων και πως «σκοπός είναι να γίνει άνοιγμα και για συγκρότηση νέων Σωματείων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ