Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου

Από το πρωί σήμερα Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου βρίσκεται στο γραφείο του στο δημαρχείο της πόλης ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, που αναλαμβάνει καθήκοντά του. 
Ο κ. Παπαναστασίου δέχθηκε αρκετούς δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του στο γραφείο του. Άλλωστε τα δύσκολα έρχονται μετά, αφού έχει μπροστά του....
αρκετά σημαντικά ανοικτά θέματα, από την προηγούμενη δημοτική αρχή, που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης, ενώ παράλληλα καλείται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσει τους άμεσους συνεργάτες του με τον ορισμό των αντιδημάρχων, εκλογή Προέδρου Δ.Σ., ειδικών συνεργατών κλπ.

Γι’ αυτό το λόγο αύριο ο κ. Παπαναστασίου θα έχει συνάντηση με την δημοτική του ομάδα, ενώ όπως ανακοινώθηκε, καθήκοντα νέου Γενικού Γραμματέα του δήμου Αγρινίου, αναλαμβάνει ο πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Τζιόλης, που παλιότερα διατέλεσε και προϊστάμενος της πολεοδομίας στο Μεσολόγγι. 
Να θυμίσουμε πως την ερχόμενη Κυριακή θα αναδειχθεί το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ θα συγκροτηθούν και οι Δημοτικές Επιτροπές.
po-papanastasiou-protimera3
Με δήλωση που ανάρτησε το facebook ο νέος δήμαρχος επισήμανε τα εξής:

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι μου. Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ για το δήμο μας ξεκινάει επίσημα από σήμερα.

Με διαφάνεια, εντιμότητα ,με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας, με την αξιοποίηση όλων των υπαλλήλων, θα εργαστώ για ένα ισχυρό Δήμο.. Θα είμαι πάντοτε ανοιχτός σε προτάσεις και ιδέες, έτσι ώστε όλοι μαζί να χαράξουμε ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας και των δυνατοτήτων που έχει η περιοχή μας. θα είμαι όμως αμείλικτος σε οποιοδήποτε σημάδι διαφθοράς από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται.
po-papanastasiou-protimera2
Μέσα από την προσωπική μου σελίδα, που με εμψυχώνατε προεκλογικά, δεσμεύομαι δημόσια κι ως Δήμαρχος πια για ένα καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο άσκησης εξουσίας στο δήμο. Θα προσπαθήσω να τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπιστοσύνη που μου δείξατε ,να δικαιώσω τις προσδοκίες σας και στο τέλος της πενταετίας ,τα προβλήματα, για το δήμο μας, για όλους μας να είναι πολύ λιγότερα.
Τραβάμε από σήμερα κόκκινη γραμμή σε όλα τα κακώς κείμενα και κάνουμε πράξη τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ.»
po-papanastasiou-protimera4

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ