Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

8ος Όμιλος Κύπελλο Ελάδος: Παναιτωλικός-Χανιά 0-1 στο Αγρίνιο (φωτο)


Η γκολάρα του Πάγκαλου, έδωσε στα Χανιά την νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (0-1) και έκαναν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος! Απογοητευτικοί οι Αγρινιώτες…

Το Κύπελλο Ελλάδας παραδοσιακά είναι θεσμός των εκπλήξεων και ο Παναιτωλικός φρόντισε να επιβεβαιώσει τον κανόνα, στο πρώτο του παιχνίδιου. Η ομάδα του Μάκη Χάβου γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τα Χανιά και πλέον η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, γίνεται εξαιρετικά δύσκολη… 
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν μία φλύαρη υπεροχή, καθώς παρά την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Ρίζου (με εξαίρεση μία κεφαλιά του Ετζεγκιέλε στο 9′), σε αντίθεση με τους Κρητικούς, οι οποίοι στηριζόμενοι στην τακτική των αντεπιθέσεων και έχοντας τον Πάγκαλο σε εξαιρετική ημέρα, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στον Στεφανάκο και στην άμυνά του.
Έτσι, μετά το εξαιρετικό σουτ του στο 15′ που απέκρουσε ο Στεφανάκος, ο επιθετικός των Χανιών στο 51′ άνοιξε το σκορ, αναγκάζοντας τον Παναιτωλικό να ρίξει στο γήπεδο πιο έμπειρους παίκτες, προκειμένου να γυρίσει το σκορ. Μορένο, Φωτάκης και Βασιλείου κατά σειρά πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως όσο εύκολα οι παίκτες του Μάκη Χάβου έφταναν έξω από την περιοχή του Ρίζου, τόσο δύσκολα πατούσαν μέσα σε αυτή.
Οι σέντρες και τα σουτ των γηπεδούχων δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στα Χανιά και βάζοντας σε περιπέτειες τον Παναιτωλικό, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.
Παναιτωλικός (Χάβος. Μ): Στεφανάκος, Κόρμπος (73′ Βασιλείου), Μπεχαράνο, Άλβες (58′ Φωτάκης), Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Μήλιος (58′ Μορένο), Μαρτίνες, Εντζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος.
Χανιά ( Παπαδόπουλος): Ρίζος, Γκούμας, Παγώνης, Καραγιαννής (85′ Εσόνο), Καραλής (61′ Καμινιώτης), Κρητικός (87′ Γουέλκαμ), Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Πάγκαλος, Μανωλάς, Γκόντοβο.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ