Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο πατέρας του 19χρονου μητροκτόνου του Αγρινίου καταγγέλλει την ψυχίατρο και περιμένει αποκατάσταση της αλήθειας

Καταγγέλλει επίσης την άκριτη και σκανδαλοθηρική υιοθέτηση των εξωφρενικών συκοφαντιών εις βάρος του και τη διάδοσή τους μέσω του διαδικτύου, που είχε σαν αποτέλεσμα τον πανελλήνιο διασυρμό και εξευτελισμό του
Στις 17 Σεπτεμβρίου αναδημοσιεύσαμε και μεις ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος με τίτλο:"Μου «φόρτωσε» το έγκλημα ο πατέρας μου, λέει τώρα ο μητροκτόνος του Αγρινίου", το οποίο στηρίζονταν σε...
κατάθεση της ψυχιάτρου,που παρακολουθούσε το νεαρό,στην ανακρίτρια.

Ο πατέρας του μητροκτόνου μαθητή με μακροσκελή επιστολή του γνωστοποιεί ότι για αυτή την κατάθεση - που είχε δοθεί το Νοέμβρη του 2013 - είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος της ψυχιάτρου και όλα όσα ανέφερε απεδείχθησαν ψευδολογίες.


Ο ίδιος υποστηρίζει επίσης πως η συγκεκριμένη γιατρός είχε αποκρύψει από την ανακρίτρια το γεγονός ότι ο γιος του, έπασχε από σχιζοφρένεια.Και επιπλέον επικαλείται και το γεγονός ότι ο γιός του δεν επανέλαβε τίποτα απ όσα ισχυρίζεται η γιατρός ,στους άλλους επτά γιατρούς που τον εξέτασαν. 


Καταλήγοντας σημειώνει: Αναμένω την άμεση αποκατάσταση της αληθείας και την επανόρθωση της προσβολής της προσωπικότητάς μου με ανάλογη προβολή, από όλους τους εμπλεκόμενους.


Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:


Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε σειρά δημοσιευμάτων αναφερομένων στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας της αειμνήστου συζύγου μου που έλαβε χώρα το Μάιο 2013, στην οικία μας στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, που αναπαρήγαγαν αυτολεξεί κατάθεση της ψυχιάτρου του Ψυχιατρείου Αττικής όπου ακουσίως νοσηλευόταν ο υιός μου, προς την κα Ανακρίτρια, στην οποία αναφερόταν ψευδή και συκοφαντικά γεγονότα εις βάρος μου και συγκεκριμένα πως δράστης της ανθρωποκτονίας της αειμνήστου συζύγου μου ήμουν δήθεν εγώ που έπεισα τον υιό μου να αναλάβει αυτός το έγκλημα και όλα αυτά διανθισμένα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.


Η άκριτη και σκανδαλοθηρική υιοθέτηση των ανωτέρω εξωφρενικών συκοφαντιών εις βάρος μου και η διάδοσή τους μέσω του διαδικτύου, είχε σαν αποτέλεσμα τον πανελλήνιο διασυρμό και εξευτελισμό μου, καθώς τα αναφερόμενα δι’ εμέ, με παρουσίαζαν ως εξαιρετικά αδίστακτο και επικίνδυνο εγκληματία, που όμοιος του δεν είχε ξαναφανεί ποτέ πριν στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά.


Ανεξαρτήτως του πως δημοσιοποιήθηκε αυτούσιο, απόρρητο έγγραφο δικογραφίας, ανεξαρτήτως της ευθύνης της ψυχιάτρου για τα ανωτέρω ψεύδη και συκοφαντίες, οι δημοσιογράφοι, υπεύθυνοι για την ορθή ενημέρωση των πολιτών, από δημοσιογραφική δεοντολογία, όφειλαν κατ’ ελάχιστον να ερευνήσουν και να διασταυρώσουν τα όσα επρόκειτο να διαδώσουν και να έρθουν σε επαφή με την θιγομένη πλευρά για να ακουστεί και η δική της άποψη. Προφανώς η δεοντολογία θυσιάστηκε στο βωμό του ανταγωνισμού και του κέρδους.


Εάν στοιχειωδώς τηρούνταν η δεοντολογία τότε θα αποκαλυπτόταν ότι:
Η ψυχίατρος κατέθεσε ενώπιον της κας Ανακρίτριας Αγρινίου την 7 Νοεμβρίου 2013, ήτοι σχεδόν ένα χρόνο πριν και όχι πρόσφατα, όπως υποστηρίχτηκε. Για την ψευδή αυτή κατάθεσή της τον Δεκέμβριο 2013 υπέβαλα, εις βάρος της μήνυση, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, για τα αδικήματα της ψευδορκίας μάρτυρα και ψευδούς καταμηνύσεως και συκοφαντικής δυσφήμησης.Η ψυχίατρος απέκρυψε από την κα Ανακρίτρια, την πάθηση του υιού μου ήτοι σχιζοφρένεια, της οποίας βασικό σύμπτωμα είναι οι παραληρητικές ιδέες και του ενδεχομένου, τα όσα ισχυρίζεται ότι δήθεν της είπε ο υιός μου, να είναι προϊόν της διαταραγμένης υγείας του. Τουναντίον αν και γνώριζε τα παραπάνω, παρουσίασε τα λεγόμενά του, ως σοβαρά και αληθινά.


Σημειωτέον ότι ο υιός μου ρητά αρνήθηκε ότι της είπε τα παραπάνω αλλά ανεξάρτητα από το τι είπε σε μένα, που λίγη σημασία έχει, το πλέον σημαντικό είναι ότι τον υιό μου εξέτασαν συνολικά τουλάχιστον επτά (7) ψυχίατροι πέραναυτής. Συγκεκριμένα ο κ. Σκαμνέλος, Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αγρινίου, ο κος Ματθαίος Εξάρχου δικαστικός πραγματογνώμονας, ο κος Αθανάσιος Δουζένης Αθ. Καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η κα Παϊσανίδου και ο κ. Παπαδουράκης επιβλέποντες στο Ψυχιατρικό Κατάστημα Κορυδαλλού, η κα Λαζαράτου Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και ο κ. Χαϊδεμένος, Διευθυντής της 8ης Κλινικής του Ψ.Ν.Α. Σε κανέναν από αυτούς δεν επανέλαβε τα όσα υποτίθεται πως εκμυστηρεύτηκε μόνον σ’ αυτήν.


Η εν λόγω ψυχίατρος προκειμένου να προσδώσει αληθοφάνεια στους ισχυρισμούς όχι μόνο απέκρυψε από την κα Ανακρίτρια ότι ο υιός μου όντως πάσχει από σχιζοφρένεια, αλλά από τον Οκτώβρη του 2013 έως και τον Ιούλιο του 2014, διάστημα κατά το οποίο ήταν η θεράπουσα ιατρός του, ουδέποτε εξέδωσε ιατρική γνωμάτευση για την πάθηση του υιού μου, παρά τις οχλήσεις από την κα Ανακρίτρια.


Η εν λόγω ψυχίατρος κρατούσε σε καθεστώς ομηρείας τον υιό μου, απαγορεύοντάς του να έχει επαφή μαζί μου, θέτοντας προσκόμματα στην επικοινωνία του με το συνήγορό του αλλά και αδιαφορώντας για το νόμο που ορίζει ότι η ακούσια νοσηλεία μόνο υπό αυστηρές προϋποθέσεις μπορεί να παραταθεί πέραν των 3 μηνών και θα πρέπει να ολοκληρωθεί με τη συμπλήρωση 6 μηνών.


Τελικώς μετά από ενέργειες του συνηγόρου του υιού μου προς την Ειδική Επιτροπή Ελέγχου Προστασίας Δικαιωμάτων των Ατόμων με Ψυχικές Διαταραχές αποφασίστηκε να ανατεθεί η παρακολούθηση του υιού μου σε άλλο ιατρό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην 8η Κλινική του Ψ.Ν.Α. την 14/7/2014, απ’ όπου αμέσως έλαβε γνωμάτευση περί της σχιζοφρένειας από την οποία πάσχει και εξιτήριο την 8/8/2014 με οδηγίες για φαρμακευτική αγωγή, παρακολουθούμενος έκτοτε από ψυχίατρο.Καμία απολύτως επιρροή στην ανάκριση δεν είχαν οι, προ έτους, ψευδολογίες της εν λόγω ψυχιάτρου καθώς όλα όσα κατέθεσε, τόσο τα ανωτέρω όσο και λοιπές λεπτομέρειες που δεν αποδόθηκαν στα δημοσιεύματα αυτά, αποδείχθηκαν κραυγαλέα ψεύδη.


Αναμένω την άμεση αποκατάσταση της αληθείας και την επανόρθωση της προσβολής της προσωπικότητάς μου με ανάλογη προβολή, από όλους τους εμπλεκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ