Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Σημαντικά θέματα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας την ερχόμενη Δευτέρα

Γνωμοδοτήσεις επί των Στρατηγικών Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» και του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2014-2020, όπως αυτές εγκρίθηκαν από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, περιλαμβάνει η επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με την πρόσκληση που απέστειλε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου, η 15η συνεδρίαση του...
Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 14.00 στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50).


Μεταξύ άλλων, η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει: την έγκριση υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης από το Περιφερειακό Κ.Ε.Κ. Δ.Β.Μ. Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, την έγκριση αναγκαιότητας έναρξης διαδικασίας ανοικτού πρόχειρου διαγωνισμού, ανάδειξης αναδόχου για την προμήθεια φορητών χειροκίνητων οργάνων μέτρησης εκπομπών αερίων ρύπων, την έγκριση αναγκαιότητας διενέργειας διαδικασιών προμήθειας ανταλλακτικών και εργασιών επισκευής για τα οχήματα και μηχανήματα της Περιφέρειας, τον ορισμό εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση μετόχων της Ανωνύμου Εταιρείας ΑΝΑΙΤ Α.Ε. ΟΤΑ που εδρεύει στο Μεσολόγγι, καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ