Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου είχε ο Δήμαρχος Αγρινίου

Συνάντηση με τον διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Αγρινίου- Μεσολογγίου Γιώργο Βλάχο είχε στο γραφείο του, σήμερα Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, ο Δήμαρχος Αγρινίου....
Γιώργος Παπαναστασίου.
Ο κος Βλάχος  συζήτησε  με τον κo Δήμαρχο τα προβλήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο Αγρινίου καθώς και διάφορα θέματα υγείας που αφορούν στο δήμο γενικότερα. Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε η συνεργασία του Δήμου και της διοίκησης του  Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου με σκοπό τη συντήρηση-καθαρισμό (από τα συνεργεία του δήμου) του παλαιού Νοσοκομείου .
Ο κος Παπαναστασίου  υποστήριξε πως θα  είναι αρωγός στις προσπάθειες  που θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα, για την  αξιοποίηση των παλαιών κτηριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Αγρινίου, οι οποίες, είναι εγκαταλελειμμένες, καταστρέφονται και λεηλατούνται.
Ο δήμαρχος Αγρινίου επισήμανε την ανάγκη φύλαξης του παλαιού κτιρίου και ζήτησε επίσης από τον διοικητή κο Γιώργο Βλάχο να γίνει  άμεσα καταγραφή της υλικοτεχνικής υποδομής και να αποδοθεί στο δήμο για τις ανάγκες σχολείων, υπηρεσιών κ.τ.λ.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου τόνισε ακόμη πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Αγρινίου. «Το θέμα της αξιοπρεπούς περίθαλψης των δημοτών του δήμου Αγρινίου αποτελεί προτεραιότητα για την νέα Δημοτική Αρχή. Όλοι μαζί , δήμος, διοίκηση, φορείς θα πρέπει να συνεργαστούμε για να αποτελέσει πρότυπο ίδρυμα παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης το Νοσοκομείο Αγρινίου, το οποίο είναι σε επίπεδο κτιριακό,ένα από τα καλύτερα Νοσοκομεία της χώρας » ανέφερε ο κος Παπαναστασίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ