Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ( 28-09-2014)

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η    Σ  Ε    Σ  Υ  Ν  Ε  Λ  Ε  Υ  Σ  Η 
Η Προσωρινή Συντονιστική Γραμ. της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ - ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ» καλεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:00 το απόγευμα, τα μέλη και τους υποστηρικτές της σε Ανοιχτή Συνέλευση στην Πολιτική - Πολιτιστική  Λέσχη Ρωγμή (Αριστείδη Παρθένη 3 – Α’ όροφος).

Τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν, είναι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και των δύο συνεδριάσεων (ειδικής και τακτικής) του Δημοτικού Συμβουλίου, που έχουν οριστεί για τις 7:00 και 8:00 το απόγευμα της Δευτέρας 29 Σεπτεμβρίου 2014.
Επισυνάπτονται οι ημερήσιες διατάξεις και των δύο...
συνεδριάσεων.

Η Προσωρινή Συντονιστική Γραμματεία
της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ»
-------------------------------------------------------------------------------------
Την ερχόμενη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00 θα λάβει χώρα ειδική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων απολογισμού εσόδων – δαπανών οικονομικού έτους 2013 Δήμου Αγρινίου (σχετ. η αριθμ. 213/2014 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).

2. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως οικονομικού έτους 2013 Δήμου Αγρινίου (σχετ. η αριθμ. 214/2014 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).

Θα ακολουθήσει στις 20:00 η πρώτη τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Ορισμός μελών διοίκησης του ΝΠΔΔ του Δήμου Αγρινίου με την επωνυμία: ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Κ΄ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΟΙ.Π.Α.Α.) Δήμου Αγρινίου.
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικoύ Συμβουλίου κ. Ρόκος).

2. Ορισμός μελών διοίκησης του ΝΠΙΔ του Δήμου Αγρινίου με την επωνυμία: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Κ.Ε.Δ.Α.). (Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικoύ Συμβουλίου κ. Ρόκος).
3. Ορισμός μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.).
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικoύ Συμβουλίου κ. Ρόκος).

4. Ορισμός μελών του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΝΑΔΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης).
5. Ορισμός μελών του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΝΑΔΩΝ B/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης).
6. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Αγρινίου. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης).
7. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Αγρινίου στη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Εταιρείας Στάθμευσης Αυτοκινήτων Αγρινίου – Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρόκος).

8. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α.Α.
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρόκος).

9. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Αγρινίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με το διακριτικό τίτλο: «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας – ΟΔΥΣΣΕΑΣ.
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρόκος).

10. Ορισμός μελών Επιτροπών Αξιολόγησης των κάτωθι Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αγρινίου:
A) Κοινωνικό Παντοπωλείο.
B) Κοινωνικό Ιατρείο.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Καλαντζής).

11. Αντικατάσταση μελών από τις επιτροπές των Διευθύνσεων του Δήμου, έτους 2014.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).

12. Ορισμός αντιπροσώπων στον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Αιτωλοακαρνανίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρόκος).

13. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αγρινίου έτους 2014.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).

14. Έγκριση της με αρίθμ. 85/16-9-2014 μελέτης του έργου: «Συντήρηση – τοποθέτηση αντικεραυνικής προστασίας σχολικών κτιρίων Δήμου Αγρινίου».
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικoύ Συμβουλίου κ. Ρόκος).

15. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων Τ.Κ. Καστρακίου».
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικoύ Συμβουλίου κ. Ρόκος).

16. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. και 2ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή βασικής οδικής αρτηρίας κατά μήκος ρέματος Ρεμπελιά από Ελ. Βενιζέλου μέχρι Εργ. Κατοικίες Δοκιμίου και συναρμογών με κάθετους οδούς Δήμου Αγρινίου (Γ΄ Φάση)».
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικoύ Συμβουλίου κ. Ρόκος).

17. Έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. εκτέλεσης του έργου: «Ανέγερση νέας πτέρυγας 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου».
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικoύ Συμβουλίου κ. Ρόκος).

18. Έγκριση παρατάσεων προθεσμίας εκτέλεσης των έργων:
Α) «Αποκατάσταση ζημιών από σεισμούς στο διδακτήριο του Γυμνασίου Γαβαλούς» του Δήμου Αγρινίου (2η παράταση).
Β) «Διαμόρφωση Παλαιού Μύλου» Δήμου Αγρινίου (1η παράταση).
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικoύ Συμβουλίου κ. Ρόκος).
• Για το θέμα 18Α ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαβαλούς κ. Τσούφης Ανδρέας συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου. (άρθρο 80 του Ν. 3852/2010).
• Για το θέμα 18Β ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αγρινίου κ. Καββαδίας Θεόδωρος συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου. (άρθρο 81 του Ν. 3852/2010).

19. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής των έργων:
Α) «Διανοίξεις – βελτιώσεις – ασφαλτοστρώσεις οδών Τ.Δ. Αγ. Κωνσταντίνου (οδός Μακρυγιάννη κ.λ.π. οδοί)».
Β) «Ανακατασκευές – ασφαλτοστρώσεις – συντηρήσεις οδών και ηλεκτροφωτισμός Δ.Δ. Αγ. Κωνσταντίνου».
Γ) «Ασφαλτοστρώσεις – συντηρήσεις – αναπλάσεις – διαμορφώσεις οδών – κοινοχρήστων χώρων πόλης Αγρινίου».
Δ) «Διαμόρφωση – ανάπλαση – ασφαλτόστρωση κοινοχρήστων χώρων και οδών». (Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικoύ Συμβουλίου κ. Ρόκος).
• Για τα θέματα 19Α και 19Β ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου κ. Γαμβρούλης Θεμιστοκλής συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου. (άρθρο 81 του Ν. 3852/2010).
• Για τα θέματα 19Γ και 19Δ ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αγρινίου κ. Καββαδίας Θεόδωρος συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου. (άρθρο 81 του Ν. 3852/2010).

20. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής των έργων:
Α) «Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης από οικισμό Κράψη – οικισμό Μπόκρη Αμπελίων».
B) «Κατασκευή πλατείας Τ.Κ. Αγ. Βλασίου».
Γ) «Ασφαλτοστρώσεις – τσιμεντοστρώσεις – συντηρήσεις δρόμων Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων».
Δ) «Ανάπλαση πλατείας Τ.Δ. Κυπάρισσου».
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικoύ Συμβουλίου κ. Ρόκος).
• Για το θέμα 20Α ο εκπρόσωπος της Τ.Κ. Αμπελίων κ. Γερνάς Κωνσταντίνος. συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου. (άρθρο 80 του Ν. 3852/2010).
• Για τα θέματα 20Β και 20Γ ο εκπρόσωπος της Τ.Κ. Αγίου Βλασίου κ. Πολυχρόνης Παναγιώτης συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου. (άρθρο 80 του Ν. 3852/2010).
• Για το θέμα 20Δ ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κυπάρισσου κ. Σπυρόπουλος Παναγιώτης συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου. (άρθρο 80 του Ν. 3852/2010).

21. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 175/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, ως προς την παράγραφο 18 περί «Χρηματοδότησης του Ν.Π.Ι.Δ. Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου (Κ.Ε.Δ.Α.)». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).
22. Έγκριση διενέργειας προμήθειας «αναλώσιμων μικροϋλικών και σιδηρικών για τα έργα της αυτεπιστασίας έτους 2014 του Δήμου Αγρινίου». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).
23. Έγκριση διενέργειας προμήθειας «θεραπευτικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού για το έργο “Κατασκευή διώροφου κέντρου αποθεραπείας – αποκατάστασης ημερησίας νοσηλείας και διημέρευσης – ημερησίας φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες μετά υπογείου και θεραπευτικής πισίνας”». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).
24. Έγκριση διενεργείας προμηθειών για τις ανάγκες διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).
25. Έγκριση αποτελέσματος 2ης διαπραγμάτευσης για την προμήθεια φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για το Κοινωνικό Οδοντιατρείο. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).
26. Έγκριση ή μη Πρακτικού της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών του Δήμου. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).
27. Διαγραφή οφειλών από Βεβαιωτικούς Καταλόγους Τελών Δήμου Αγρινίου. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).
28. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών αποδοχών. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).

29. Έκθεση εσόδων – εξόδων Β΄ τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2014. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ