Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Παπαναστασίου Χρυσοχοΐδη στο Εργοτάξιο της Αμβρακίας-Ιόνια Οδός

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ       Αγρίνιο,  19 /9/2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 0 22495, 2641 3 60242
FAX: 2641 0 48498  
Στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/9/2014, στις 14:00 στο   Εργοτάξιο Αμβρακίας-Ιόνια Οδός, πλησίον...
εργοστασίου της Knauf, παρουσία του υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συμμετείχε και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.  

Στην συνάντηση εργασίας εξετάστηκε η πορεία εκτέλεσης έργων ζωτικής σημασίας για το δήμο Αγρινίου, όπως η σύνδεση της Ιόνιας οδού με τον κόμβο Ε65-ΠΑΘΕ (Πλατυγιάλι, Ιόνια, Αγρίνιο, Καρπενήσι, Λαμία), όπου  τμήμα  αυτού αποτελεί και η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό.  
 «Ο μεγαλύτερος δήμος του νομού δεν αντέχει άλλο την απομόνωση. Θα πρέπει άμεσα το έργο να υλοποιηθεί  αφού η ολοκλήρωση του θα μετατρέψει το Αγρίνιο σε σημαντικό εμπορικό και μεταφορικό κόμβο της Δυτικής Ελλάδας. Η στιγμή είναι ιδανική καθώς  ξεκινά το νέο ΕΣΠΑ ενώ υπάρχει ταύτιση απόψεων  και με τους γειτονικούς νομούς» επισήμανε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγρινίου. 


Ο κος Γιώργος Παπαναστασίου  κάλεσε τον Υπουργό  να επισκεφθεί το Αγρίνιο  ενώ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την σύσκεψη, αφού ο κος Χρυσοχοΐδης συμφώνησε στην αναγκαιότητα του έργου και προγραμματίστηκε  από την  ερχόμενη εβδομάδα  να γίνει η  “έναρξη” των ενεργειών που απαιτούνται προκειμένου το έργο να υλοποιηθεί άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ