Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Βραδιά – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου

Ο Δήμος Αγρινίου  και η ΛΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών
Αρχαιοτήτων σας προσκαλούν σε μουσική βραδιά – αφιέρωμα, στα 20 χρόνια μετά το θάνατο του  μεγάλου Έλληνα Μουσικοσυνθέτη Μάνου Χατζιδάκι, την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου.

Η  Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου θα παίξει  γνωστές μελωδίες και τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, που θα τραγουδήσουν οι συμπολίτες μας Τραγουδιστές Νίκη Κοντοσώρου και
Ντίνος Λέρης.

Επίσης την....
εκδήλωση θα  τιμήσει με την παρουσία του  ο πασίγνωστος Αρμένιος Μουσικοσυνθέτης Χαϊγκ Γιατζιτζιάν (Haig Yazdjian) ο οποίος  για πρώτη φορά θα παίξει με Ούτι συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι .

Την Ορχήστρα Θα διευθύνει ο Δ/ντης της Φιλαρμονικής Βασίλειος Κονήδας, ο οποίος επιμελήθηκε  τις ενορχηστρώσεις και διασκευές των τραγουδιών που θα ακουστούν στη συναυλία .

 Ώρα έναρξης 20:00
Είσοδος Ελεύθερη





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ