Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ

Αγρίνιο 08-09-2014 
«Ενημέρωση ασφαλισμένων σχετικά με το πλαφόν στις εργαστηριακές εξετάσεις»
Αγαπητέ ασφαλισμένε,
Με την ευθύνη της Πολιτείας τίθενται σε ισχύ συνταγογραφικές οδηγίες και περιορισμοί στην ασφαλιστική κάλυψη των αναγκαίων εργαστηριακών εξετάσεων...και ιατρικών πράξεων.

Θα αποζημιώνεται από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ένα μικρό ανώτατο όριο(πλαφόν) ανά εργαστηριακή μονάδα, το οποίο εκτιμάται ότι δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των ασφαλισμένων.

Μετά την συμπλήρωση του «πλαφόν» οι ιατροί θα ενημερώνουν τους ασφαλισμένους ότι έχουν συμπληρώσει το όριό τους και θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εξετάσεις τους στις δημόσιες δομές (Π.Ε.Δ.Υ, Ε.Σ.Υ.) ή σε άλλα εργαστήρια τα οποία έχουν ανοιχτό «πλαφόν».

Εάν ο ασφαλισμένος επιθυμεί να πραγματοποιήσει τις εξετάσεις στο εργαστήριο που έχει συμπληρώσει το πλαφόν θα επιβαρύνεται οικονομικά ο ίδιος.

Ζητάμε την κατανόηση των ασφαλισμένων για ενδεχόμενη ταλαιπωρία τους και τους ενημερώνουμε ότι αγωνιζόμαστε για την ανατροπή αυτών των αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ