Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

"Πράξη κατάλυσης του Συντάγματος" η επέμβαση στην ΕΡΤ δήλωσε ο Π. Καμμένος

Πράξη κατάλυσης του Συντάγματος χαρακτήρισε την είσοδο της αστυνομίας στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος από το πρωί επισκέπτεται την Κρήτη.
Σε δήλωσή του στο αεροδρόμιο Χανίων, ο κ. Καμμένος τόνισε: «Η τελευταία εξέλιξη είναι ακόμα μία........πράξη της κατάλυσης του Συντάγματος, βλέπουμε ότι πλέον, υπό τη μορφή δυνάμεων κατοχής, η αστυνομία μπήκε και κατέλαβε το ραδιομέγαρο. Λέω δυνάμεις κατοχής, γιατί από τις έξι το πρωί προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με την κυβέρνηση και η κυβέρνηση μας παραπέμπει στον εισαγγελέα, ο εισαγγελέας μας παραπέμπει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και ουσιαστικά φαίνεται ότι κανείς από αυτούς δεν έδωσε την εντολή, παρά την έδωσε η τρόικα».
 
Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ