Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Βαριά ήττα για τον Παναιτωλικό 3-1 στην Ξάνθη

Skoda Ξάνθη και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν στα πηγάδια στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Super League,με την γηπεδούχο να κερδίζει εύκολα 3-1.
Παρά τη βροχή οι δύο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο,πολύ γρήγορο,καθαρό,με πολλά γκολ και πάμπολλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αποζημίωνοντας έτσι τους λιγοστούς φιλάθλους, που αψήφισαν......
την κακοκαιρία.
Πολύ επιθετικά ξεκίνησε ο Παναιτωλικός κι είχε δυο καλές ευκαιρίες με τον Μπακάκη στο 5' και τον Θεοδωρίδη στο 8' για να πετύχει γκολ,αλλά ήταν αυτός που το δέχτηκε από την Ξάνθη!
Μετά από σέντρα του Ντιέ στο 12' ο Σολτάνι πετάχτηκε όμορφα στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έγραψε το 1-0.

Ετσι το παιχνίδι ξαναρχίζει με τις δύο ομάδες ισόπαλες και φουλ επίθεση από τον Παναιτωλικό,που φαίνεται να έχει τον έλεγχο του αγώνα.
Καλή φάση στο 26' για την Ξάνθη.όταν κεφαλιά του Μάνταλου εξουδετέρωσε ο Ράφαελ,όπως και δυό λεπτά μετά σουτ του Σολτάνι.
Ο Παναιτωλικός αντέδρασε και στο τρίλεπτο 29-31 απείλησε την εστία της Ξάνθης με τους Μπόγιοβιτς και Θεοδωρίδη.Μεγάλη επίσης ευκαιρία από τον Τζούνιορ στο 32' για το 1-2,ο οποίος βγήκε μόνος του μπροστά στον Τσέμα αλλά πλάσαρε άουτ.
Χωρίς αλλαγές και υπό βροχήν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
 Πιο δυνατά φάνηκε να μπαίνει η γηπεδούχος ομάδα κι αυτό επιβραβεύτηκε στο 55',όταν ο Μάνταλος με γυριστό σουτ,από σέντρα του Πάιτο,έκανε το 2-1.

Παραλίγο να ανταποδώσει άμεσα ο Καμαρά στο 57',που από καλή θέση πλάσαρε άουτ.
Στο 69' ο Μάκης Χάβος με διπλή αλλαγή και εσωτερικές αλλαγές,ανακάτεψε την "τράπουλα" σε μια προσπάθεια να ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Αντ' αυτού η Ξάνθη πέτυχε και τρίτο γκολ στο 75' με τον Σολάρι,ένα γκολ που αμφισβητήθηκε ως φάουλ από τους παίκτες του Παναιτωλικού.
Ενα καλό σουτ του Τζούνιορ στο 83' δεν άλλαξε την εικόνα του ματς,όπως κι άλλο ένα του Μπελόν στο 90' που κατέληξε στα... περιστέρια!
Συμπερασματικά να πούμε ότι ο Παναιτωλικός σήμερα εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα.Το καλό του στο πρώτο ημίχρονο,που πέτυχε γκολ και δημιούργησε τουλάχιστον πέντε πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ.Στο δεύτερο ημίχρονο μεταμορφώθηκε κι έδειξε το άσχημο,όταν παραδόθηκε στην υπεροχή της Ξάνθης.Κι όμως θα μπορούσε να φύγει τουλάχιστον μ' ένα βαθμό από την Ξάνθη.
*Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του Παναιτωλικού
*Για πρώτη φορά φέτος η άμυνα του Παναιτωλικού δέχτηκε 3 γκολ
*Παρά τη βροχή καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε αρίστη κατάσταση
*Εξαιρετικά πολλές φάσεις για γκολ δημιούργησε ο Παναιτωλικός σε εκτός έδρας παιχνίδι,δυστυχώς όμως αξιοποίησε μόνο τη μία


Skoda Ξάνθη (R. Maurer): Τσέμα, Παΐτο, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Μπαξεβaνίδης, Ντιέ(63' Βασιλακάκης), Φλίσκας, Σολτάνι, Μάνταλος, Κάλβο(90'  Μαρίν), Σολάρι(86' Ράνος).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Ράφαελ, Μπικέι, Κούσας, Γκάλο, Μελισσάς(69' Γκόλιας), Τζούνιορ, Γοδόι, Θεοδωρίδης, Καμαρά(80' Ιωάννου), Μπακάκης(69' Μπελόν),Μπόγιομβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ