Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Κουρουμπλής vs Άδωνι: Είσαι ανθρωπάκι! – Κόντρα και με τον Γ. Παπαδάκη (video)

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής είπε: «Αν η Ελλάδα έχει υπουργούς ανθρωπάκια θα μείνει χωρίς φάρμακα». Στο άκουσμα αυτό ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Εγώ θα αποχωρήσω. Ας τα βρει ο κ. Κουρουμπλής με το κόμμα του».
Λίγο αργότερα, η φράση «χαϊδεύετε αυτιά τόσα χρόνια» του Α.Γεωργιάδη για τη στάση που κρατά ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης προς τους συνδικαλιστές οδήγησε σε μια σειρά κατηγοριών εκατέρωθεν.

«Εσείς χρεοκοπήσατε τη χώρα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος απάντησε: «Εγώ δεν κυβερνούσα. Εσείς κάθε πρωί υπερασπιζόσασταν από την τηλεόραση το αίτημα της κάθε συντεχνίας».

«Εγώ υπερασπιζόμουν την κοινωνία», ανταπάντησε ο παρουσιαστής, ενώ ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Άλλο η κοινωνία, άλλο οι συντεχνίες κύριε Παπαδάκη».

Τελικά, ο κύριος Γεωργιάδης έκλεισε λέγοντας ότι η κοινωνία στο σύνολο της είναι υπεύθυνη για την οικονομική κρίση ενώ έριξε και μια βόμβα…Συγκεκριμένα είπε: «Λίγοι είναι αυτοί που δεν φταίνε» και υποστήριξε ότι ο ίδιος θα ήταν ευχαριστημένος και με 360 ευρώ σύνταξη το μήνα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ