Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΕ: Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση

Δελτίο τύπου - κάλεσμα
Συναδέλφισσα- συνάδελφε,
        Εσύ που εργάζεσαι στον ιδιωτικό η δημόσιο τομέα, αυτοαπασχολούμενε, άνεργε, στο μυαλό σου περιστρέφεται ένα τεράστιο γιατί; Γιατί μας θερίζει η ανεργία και το χαράτσι του ΤΣΜΕΔΕ, οι απολύσεις, οι ατομικές συμβάσεις εργασίας, οι φόροι κτλ.
Η επίθεση που δεχόμαστε έχει στρατηγικό  βάθος και καθολικό χαρακτήρα, θα συνεχίζεται αν δεν αντιμετωπίσουμε τον πραγματικό αντίπαλο. Δεν διαλέγουμε........
διαπραγματευτή των όρων σφαγής μας είτε μνημονιακό είτε «αντί-μνημονιακό».
Στο ΤΕΕ έχουμε πείρα χρόνων από «αριστερούς» εμπόρους ψεύτικης ελπίδας και τους επιτήδειους συνοδοιπόρους τους.
    Το ΤΕΕ υπηρετεί τον αντίπαλο. Το απέδειξε όλο το προηγούμενο διάστημα. Με όλες της ηγεσίες του προώθησε ενεργά την αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ-μονοπωλίων (π.χ. χάρισμα των αποθεματικών του ΤΣΜΕΔΕ στην τράπεζα Αττικής, αύξηση ασφαλίστρων, διάλυση της τεχνικής παιδείας, έργα ΣΔΙΤ μόνο για τους μεγάλους).
Αλλάζουμε το συσχετισμό ! Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του κινήματος.
          Δεν είσαι μόνος σου, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, έχουμε τα ίδια προβλήματα, τον ίδιο εχθρό, τον ίδιο, κοινό με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, ελπιδοφόρο δρόμο να βαδίσουμε. Μπορούμε να γίνουμε ισχυροί, να αντεπιτεθούμε και να νικήσουμε. Αδύναμοι είμαστε όταν μένει ο καθένας μόνος του.
Οργάνωση ανασύνταξη αντεπίθεση του κινήματος.
Παλεύουμε για την ανατροπή του πραγματικού αντιπάλου ΕΕ-άρχουσας τάξης
Εκλογές ΤΕΕ Κυριακή 24 Νοέμβρη-Στηρίζουμε Πανεπιστημονική.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ