Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ποιοι εξελέγησαν στις δημοτικές οργανώσεις της ΝΔ στην Αιτωλ/νία

Συνεχίζονται και αυτή την Κυριακή οι εσωκομματικές διεργασίες στη ΝΔ. 
Το περασμένο Σάββατο  έγινε η εκλογή  των προέδρων των επτά δημοτικών οργανώσεν (ΔΗΜ.Τ.Ο.) του Νομού  και των αιρετών µελών τους ( ΔΗΜ.Τ.Ε.). Την Κυριακή 24 Νοεµβρίου θα γίνει η εκλογή των αιρετών υπευθύνων των Θεµατικών Τοµέων Δράσης της Νομαρχιακής Οργάνωσης και  την Κυριακή 1η  Δεκεµβρίου  στο Μεσολόγγι η εκλογή του προέδρου.......
της Νομαρχιακής.

Επίσημη ενημέρωση για τα πρόσωπα που εξελέγησαν στις δημοτικές οργανώσεις δεν υπήρξε ακόμη. Το agrinionews.gr συνέλεξε τις πληροφορίες  και δημοσιεύει τα ονόματα των προσώπων που εξελέγησαν και  τα οποία μαζί με άλλα στελέχη αποτελούν και το εκλεκτορικό σώμα για την εκλογή προέδρου ΝΟΔΕ. Αναλυτικά εξελέγησαν:
ΑΓΡΙΝΙΟ: Πρόεδρος ο Φώτης Τσόλκας  και μέλη οι Κοτούμπας Ηλίας, Μπούτιβα Ξανθή, Καββαδίας Θεόδωρος, Λούκας Νώντας, Γραμμένου Αφροδίτη, Ευαγγελοπούλου Ελένη, Καλαντζής Ιωάννης, Αλεξόπουλος Γεώργιος,  Τσιλιμέκης Θεόδωρος, Δανιάς Θεοφάνης, Τσούφης Ανδρέας, Κροκίδας Δημήτριος, Παπανίκος Γεώργιος, Μυροιώτη Ιωάννα, Τσιόβουλος Βαγγέλης, Ανδρίτσος Βασίλης, Κονδύλη Δέσποινα, Τριανταφύλλου Σπύρος, Παπαζαχαρίας Μιχάλης, Κοντονάσιος Παναγιώτης και Βλάχου Χρυσούλα
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Πρόεδρος ο Γιώργος Βεζύρης και μέλη: Τσακμακλη Αιμιλία,  Κότση Βασιλική, Σύρρος Κώστας ,Βασιλείου Χρήστος, Μεταξούλης Αριστοτέλης, Σκαρμούτσος Αναστάσιος, Πανάς Επαμεινώνδας, Τόλης Θεόδωρος, Μπερερή Δήμητρα και Καπελλάρης Χρήστος.
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Πρόεδρος ο Μπέκος Αντώνης και μέλη οι   Χρύσα – Σκουφή  Αθηνά, Σκουβαρά Ασημίνα, Λουκόπουλος Αροστείδης, Βαλμάς Θεοφάνης, Αναγνωπούλου Σοφία,  Σταμάτη Παρασκευή, Σταυρόπουλος Σταύρος, Βλάντης Αντώνιος, Νικολάου Δημήτριος, Τζαναβάρα Ελένη, Αδραχτά Ειρήνη και Λοή Μαρία.
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: Πρόεδρος ο Δράκος – Γαλάνης Γεώργιος και μέλη οι Σαλμά Μαρία,    Γαιτάνα Πηνελόπη, Καραδήμας Γιάννης, Δόνου Ειρήνη,  Ροΐδης Γεώργιος, Αραπογιάννης Ανδρέας,Τουρλίδας Παναγιώτης, Τσάπαλης Λάμπρος, Κίκης Κων/νος και Βανάκας Νικόλαος.
ΒΟΝΙΤΣΑ: Πρόεδρος ο Γιάννης Μαζαράκης και μέλη οι Δημάκας Δημήτριος Καλογεροπάνου Μαρία  , Γεροθανάσης Βασίλης,  Κομποτιάτης Γεώργιος, Μπερερής Αθανάσιος, Καραμπέκιου Ευανθία, Καλεσάκης Επαμεινώνδας, Πατσούρας Χρήστος, Τριαντακωσταντής Θεόδωρος και Χρυσούλη Ειρήνη.
ΞΗΡΟΜΕΡΟ: Πρόεδρος ο Γρηγόρης Μπόνης και μέλη οι : Διαμάντης Παναγιώτης, Τσόμπος Κωνσταντίνος, Λιβάνης Γεώργιος, Μητσάνης Ζώης, Τζογάνης Σταμάτης, Παληγεώργος Χρήστος, Τσιλιμάντος Βασίλειος, Καρκάσης Δημήτριος , Ρούτσης Θεόδωρος και Γιαννείος Δημήτριος.

ΘΕΡΜΟ: Πρόεδρος ο Γέωργιος Ελευθεριάνος και μέλη οι Κοντογιάννης Γεώργιος Κωσταντάρας Σπύρος, Μετσίνη  – Μητρομάνα Δήμητρα,  Μπέσσας Βασίλειος, Δημάκης Βασίλειος, Παπαθανασόπουλος Κων/νος,Κωσταντόπουλος Ηλίας, Βέλλιος Παναγιώτης και Γρομητσάρης Χρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ