Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Απόψε Κυριακή στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες.
Αύριο, Δευτέρα:
Α) στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες στις περισσότερες περιοχές θα είναι έντονες.
Β) στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που μετά το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους έντονες.
Την Τρίτη :
Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και έντονες καταιγίδες κατά διαστήματα.
Την Τετάρτη:
Είναι πιθανό τα έντονα καιρικά φαινόμενα να συνεχιστούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ