Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 15/11 ώρα 7μ.μ Γραφεία ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αγρινίου

Την Παρασκευή 15/11 ώρα 7μ.μ , στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, θα γίνει ανοικτή συζήτηση της εφημερίδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α " εργατική αριστερά".
Θα εισηγηθεί η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Α Θεσαλονίκης και μέλος της Δ.Ε.Α, Γιάννα Γαϊτάνη με θέμα "ενάντια στη κυβέρνηση και τους νεοναζί ....συνεχίζουμε στο δρόμο του Νοέμβρη". Η συζήτησή μας δεν θα περιοριστεί στην επικαιρότητα της εξέγερσης, αλλά θα κουβεντιάσουμε όλα τα μέτωπα της Αριστεράς και του εργατικού κινήματος. Το θεωρούμε το λιγότερο ντροπή, να......μην οργανώνει κάθε μόρφωμα της Αριστεράς, συζήτηση για την εξέγερση που εξασφάλισε την ανατροπή της "φιλελευθεροποίησης του Μαρκεζίνη" δηλ. μια συγκεκαλυμμένη Χούντα.
Στη Χιλή π.χ όπου δεν επιτεύχθηκε μια ανάλογη εξέγερση, (λόγω του σφαγείου που στήσανε Αμερικανοί και ντόπιοι κεφαλαιοκράτες που δεν ανέχονταν τις κρατικοποιήσεις και την κυριαρχία της αριστεράς), ζουν οι άνθρωποι εδώ και χρόνια σε συνθήκες δικτατορίας του κεφαλαίου. Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα σήμερα, να ιδιωτικοποιείται μέχρι και το νερό , στη Χιλή ισχύουν από την εποχή του 70. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ. Αντίθετα στην Ελλάδα (δεν τιμωρήθηκαν όπως έπρεπε υπουργοί και βασανιστές της χούντας), αλλά συγκροτήθηκαν μαζικές οργανώσεις και κόμματα της Αριστεράς, χτίστηκαν σωματεία στους χώρους, εμπεδώθηκαν κάποια δημοκρατικά δικαιώματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κυβερνούσε το κεφάλαιο. 
Ο συσχετισμός όμως, χάρη στο Πολυτεχνείο έγειρε στην πλευρά της εργασίας. Καλούμαστε ξανά να τους ανατρέψουμε. Μπορούμε ...το έχουμε ξανακάνει.
Στο πρόχειρο βιβλιοπωλείο μας θα βρίσκεται και η μπροσούρα του σ. Αντώνη Νταβανέλου (μέλος της Κ..Ε  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α), ενός από τους" 300 προβοκάτορες" όπως χούντα και ΚΚΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ.
εφημερίδα "εργατική Αριστερά" στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α
5ήμερη εφημερίδα για τον Σοσιαλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ