Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-1

Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωμα στην 4η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.
Η ομάδα του Μάκη Χάβου, παρότι μετά από 6 αγωνιστικές δέχτηκε γκολ στο γήπεδό της,παραμένει αήττητη και κατάφερε να επιβληθεί του Λεβαδειακού με 2-1 σ' ένα αρκετά επεισοδιακό ματς, όπου είχαμε γκολ, κίτρινες και κόκκινες κάρτες, με αποκορύφωμα την αποβολή του προπονητή του Παναιτωλικού και......του βοηθού του.

Το φίλμ του αγώνα
17' ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό, 1-0. Εκτέλεση κόρνερ του Θεοδωρίδη, ο Μπικέι με προβολή άνοιξε το σκορ
43' ΓΚΟΛ για τον Λεβαδειακό, 1-1. Συνεργασία με τη μία του Μουλόπουλου με τον Ροτζέριο, ο πρώτος έκανε από τη δεξιά πλευρά τη σέντρα σουτ, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο και... τυχερό γκολ
49' ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό, 2-1. Εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρίδη, άστοχη η έξοδος του γκολκίπερ Πρζιρόβσκι, πάλι ο Μπικέι με σπουδαίο άλμα και κεφαλιά έκανε το 2-1

* 53΄ Αποβάλλεται ο Μάκης Χάβος, για διαμαρτυρία στον διαιτητή και τον τέταρτο, από τον πάγκο του Παναιτωλικού.
* 55' Με δέκα παίκτες ο Λεβαδειακός! Ο Κονέ έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήσει τους Βοιωτούς με δέκα παίκτες.
* 86 Aποβάλλεται και ο βοηθός προπονητή του Παναιτωλικού
* Ο Καραγεωργίου επέστρεψε στο Αγρίνιο στον πάγκο του Λεβαδειακού
* Για πρώτη φορά παραβιάστηκε φέτος η εστία του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Κούσας, Καμαρά(68' Μπελόν), Μελισσάς(46' Γκόλιας), Θεοδωρίδης(82' Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδοι, Σίλβα, Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέ, Μπόγιοβιτς

Λεβαδειακός: Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Μάρτινς, Σκέμπης, Μάγκας(68' Πετράτσι), Ιωαννίδης(72' Γιάντσης), Κονέ, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Κάντζι,Μάντζιος (77' Βασιλείου).


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ