==► ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ: "Πολλαπλά εκτεθειμένη η Δημοτική Αρχή – Αποκαλυπτική η έκθεση των Ορκωτών Λογιστών"  ==► ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ   ==► Κριτική και προτάσεις του Δημήτρη Τραπεζιώτη, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας  ==► Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για το Πολυτεχνείο  ==► ΣΥΡΙΖΑ: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ  ==► ΓΕΑ: Κυριακή 24 Νοεμβρίου το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου»  ==► Υπεγράφη η πρόσκληση για το καινούργιο πρόγραμμα «Νέων Γεωργών» ύψους, 410 εκατ. ευρώ  ==► Μίλτος Ζαμπάρας Με Πείσμα και Όραμα: Η Δυτική Ελλάδα μπορεί να κερδίσει μάχες  ==► Η ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ - Σχετικά με τη σύσταση “Ενεργειακών Κοινοτήτων"  ==► Χριστίνα Σταρακά: Ντροπή να μιλάτε για ανάπτυξη όταν η οικονομία και η κοινωνία στενάζουν (βίντεο)  ==► “Όχι” σε μείωση ΦΠΑ στο ελαιόλαδο, λέει το Μαξίμου   ==► Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ  ==► Χριστίνα Σταρακά: Ένα βήμα πριν την οριστική κατάρρευση η ελληνική κτηνοτροφία - Απαιτείται εθνικό σχέδιο διάσωσης της και όχι «κούφια λόγια»  ==► ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ: "Εμμονή στο λάθος" - Άρθρο στα “Νέα Σαββατοκύριακο”  ==► Δημιουργία, στην πόλη των Αγρινιωτών   ==► ΚΚΕ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ  ==► Η πολιτική ορθότητα εναντίον Πολάκη, η ανδροφοβία/μισανδρισμός της ελληνικής κοινωνίας και τα εκατομμύρια της Λινού  ==► Ο.Α.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ  ==► 50 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ  ==► Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στην Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ-νίας  ==► Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ - ΑΔΜΗΕ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ  ==►   ==► Γιατί η Αριστερά δείχνει να μην έχει τόση απήχηση στην κοινωνία;  ==► Με πολλές ειδήσεις η παρουσία Λιβάνιου στην ΚΕΔΕ - Έρχονται αλλαγές σε ΟΤΑ & Περιφέρειες  ==► ΚΚΕ: Ανείπωτη θλίψη, συλλυπητήρια για το θάνατο του συντρόφου Νίκου Ζαραϊδώνη    By The best widgets

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ο κος Πάγκαλος ξαναχτυπά

Στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ «Σαββατοκύριακο» ξεδίπλωσε και πάλι ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το «ταλέντο» του να μιλά ως εκπρόσωπος απολυταρχικού καθεστώτος! Όσο περνάνε τα χρόνια, όλο και περισσότερο ο κ. Πάγκαλος γυρνά στις ρίζες της οικογενειακής του ιστορίας.
Με ύφος δικτάτορα εκτόξευσε βέλη ενάντια σε κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της κοινωνίας χαρακτηρίζοντας περίπου «αντεθνικό» κάθε αγώνα που στρέφεται ενάντια στις… βουλές του ΔΝΤ και της ΕΕ και αναπαρήγαγε τα γνωστά ψεύδη: ότι στην Ελλάδα απασχολούνται 1 εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι (τι κι αν η ίδια η κυβέρνησή του κατέγραψε λιγότερους από 700.000!), ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν παράγουν τίποτα (μήπως να απολυθούν, λοιπόν;), ότι όλοι μαζί «τα φάγαμε», ακόμη και οι συνταξιούχοι (!).
Και βέβαια, επανέλαβε για άλλη μια φορά τις επιθέσεις του στην Αριστερά, ιδιαίτερα την αντικαπιταλιστική αριστερά, γιατί «τολμά» να ζητά να πέσει η κυβέρνηση του Μνημονίου της ΕΕ και του ΔΝΤ. Είναι γνωστό ότι ο κος Πάγκαλος θα ήταν ευχαριστημένος αν η Αριστερά ετίθετο εκτός νόμου, αλλά όπως φαίνεται δεν χάνει ευκαιρία να το υπενθυμίζει!
Το αποκορύφωμα όμως ήταν η φράση του ότι «η Αθήνα είναι παρασιτική πόλη»! Η πόλη όπου ζει και εργάζεται περισσότερο από το μισό εργατικό δυναμικό της χώρας, ονομάζεται από τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης «παρασιτική»! Μήπως γιατί είναι εμφανής η επερχόμενη εκλογική συντριβή του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο της Αθήνας και στην Περιφέρεια Αττικής; Τι εξυπηρετεί το Γκαιμπελίστικο παραλήρημα του κ. Πάγκαλου αν όχι να υποβαθμίσει τη σημασία του μηνύματος που στέλνουν ήδη οι εργαζόμενοι της Αττικής;
Ο αυταρχικός κατήφορος του κ. Πάγκαλου καθίσταται επικίνδυνος όταν φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει «παράσιτο» οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησής του!
Δεν έχει καταλάβει ο κος Πάγκαλος ότι οι απειλές του δεν περνάνε πια. Όσο κι αν προσπαθούν, δεν μπορούν να αλλάξουν το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι πολιτικές του Μνημονίου της ΕΕ και του ΔΝΤ δεν έχουν καμία νομιμοποίηση στο λαό. Είτε με τους εκβιασμούς του Πρωθυπουργού «ΠΑΣΟΚ ή χρεοκοπία», είτε με τις λοιδορίες του Πάγκαλου, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Τα μέτρα που ετοιμάζουν, με το δεύτερο μνημόνιο, τις νέες περικοπές μισθών, το ξεπούλημα του ΟΑΣΑ, της ΔΕΗ και κάθε δημόσιου οργανισμού, την νέα επίθεση τον δημόσιο τομέα, που προανήγγειλε και ο κος Πάγκαλος με τα λεγόμενά του, δεν θα περάσουν. Θα βρουν αντιμέτωπο το εργατικό κίνημα και όλο τον λαό.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τον λαό να δώσουν την απάντηση που αρμόζει: Μαύρο στα κόμματα του Μνημονίου, ψήφο στην αντικαπιταλιστική αριστερά, συστράτευση σε μαζικά κινήματα στους χώρους δουλειάς, νεολαίας, στις γειτονιές για να φύγει η κυβέρνηση του Πάγκαλου και κάθε επίδοξος διαχειριστής της πολιτικής του Μνημονίου της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ