Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Κ. Καραγκούνης: "Είμαι και παραμένω βουλευτής της ΝΔ"

                           Διαψεύδει τα σενάρια που τον φέρνουν να αποχωρεί από τη ΝΔ ο Κ. Καραγκούνης

Αποκλειστική δήλωση στο MessolonghiNews
«Είμαι και παραμένω βουλευτής της ΝΔ» μας δήλωσε πριν από λίγο ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, σε σχετικό ερώτημα που του θέσαμε, με αφορμή την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί από χθες και η οποία τον έφερνε… «νε στελεχώνει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος που θα ανακοινώσει αύριο η Ντόρα Μπακογιάννη».
Στη συνομιλία μας ο κ. Καραγκούνης έδειξε να απορεί με τα όσα έχουν γραφτεί και μας ξεκαθάρισε: «μόνη μου έννοια είναι να ενισχυθεί η διείσδυση στην κοινωνία  του κόμματος, με το οποίο έχω εκλεγεί και υπηρετώ και κυρίως με απασχολεί η διαμόρφωση μιας πειστικής και ρεαλιστικής πολιτικής πρότασης, που θα δίνει λύσεις στα αδιέξοδα που οδηγεί η ασκούμενη κυβερνητική πολιτική.»
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ