Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ & ΤΟΥ ΔΝΤ.


ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ PAYROLL  ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΥΠΟΥ, ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ", ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ, ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.


ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΜΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ !!.

ΕΤΣΙ ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ,ΕΤΣΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ "ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ" ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ,ΤΩΝ ΣΤΗΜΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΜΕΝΩΝ "ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"
ΠΗΓΗ: http://antistasigr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ