Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Το ΚΚΕ στο Αγρίνιο συνεχίζει με τον Βασίλη Νικάκη


Τελικά το ΚΚΕ στο Αγρίνιο συνεχίζει με τον Βασίλη Νικάκη. Ο νυν δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης της ΔΑΣ στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου Βασίλης Νικάκης θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Νοεμβρίου. Το ΚΚΕ για το δήμο Ακτίου και Βόνιτσας κατεβάζει τον βουλευτή Νίκο Μωραΐτη.
Ο Γιώργος Σολτάτος, που συνεργάζεται με το ΚΚΕ και ήταν επικεφαλής της ΝΑΣ είχε ανακοινώσει την κάθοδό του στο Αγρίνιο ως υποψήφιος Δήμαρχος, μετά την εξέλιξη αυτή τι πρόκειται να πράξη επαφίεται στον ίδιο να απαντήσει πλέον.  

Πάντως από κύκλους ψηφοφόρων της ΔΑΣ εκφράζονται παράπονα για την "ασθενική" αντιπολίτευση του διδύμου στο Δήμο Αγρινίου. 
Στο άκουσμα μιας στενά κομματικής υποψηφιότητας ξανά έβαλε σε περίσκεψη όλους αυτούς που ήθελαν κάτι παραπάνω  ιδιαίτερα σήμερα που ο Δήμος έχει μεγαλώσει και οι απατήσεις για παρέμβαση της αριστεράς στα τοπικά πράγματα παίρνει νέα χαρακτηριστικά,τόσο σε πολιτική προσέγγιση όσο και στην καθημερινή σύνθεση για την αντιμετώπιση του «Καλλικράτη».
Για μια ακόμα φορά η ηγεσία του ΚΚΕ αρνήθηκε τις ευρύτερες συμμαχίες της αριστεράς στις τοπικές εκλογές αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στο Αγρίνιο στο ΠΑΣΟΚ. Για τον κόσμο της αριστεράς οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι μια υπόθεση «φιλικής» συμμετοχής.

«Καληνύχτα σύντροφοι»  

 «..γάτος βαρ-βάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ