Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Τα διόδια ‎στο Ρίο-Αντίρριο από 1η Ιουλίου τραβούν την ανηφόρα !


Σε αύξηση της τιμής των διοδίων προχωρά από την Πέμπτη και ο γαλλοελληνικός όμιλος (ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ), που εκμεταλλεύεται τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, με αιτιολογικό την αύξηση του ΦΠΑ στο 23% και τη σύμβαση παραχώρησης που της επιτρέπει να μετακυλήσει την αύξηση αυτή στους οδηγούς. 
Για ΙΧ αυτοκίνητα η τιμή γίνεται 12,20 ευρώ. Για μοτοσικλέτες παραμένει 1,80 ευρώ. Για φορτηγά από 18,80 μέχρι 39,50 ευρώ. Για λεωφορεία από 28,20 μέχρι 60,80 ευρώ. 
Αυξήσεις από 0,20 έως 5,50 ευρώ επιβάλλονται και στις κάρτες διελεύσεων. 

Δεν πρέπει επιτέλους το Ελληνικό κράτος να βάλει φρένο σε αυτή την ανεξέλεγκτη  πλέον κατάσταση απο την αποικιοκρατικού χαρακτήρα  σύμβαση που είχε υπογράψει ο τ. υπουργός ΠΕΧΩΔΕ του ΠΑΣΟΚ.....
ενώ τώρα ξεκουράζεται "απολαμβάνοντας" τα έργα επι των ημερών του!
Περιμένουμε επίσης να δούμε τους υποψήφιους περιφερειάρχες τι θα πού για το θέμα στα προγράμματά τους. Ένα από τα ακανθώδη ζητήματα που λειτουργούν ως τροχοπέδη στην ενιαιαοποίηση της Δυτικής Ελλάδας.
Πάντως καλού κακού προτιμάτε και το καραβάκι όπως εμείς χθες ..αλλά και αυτό έχει 6.5. ευρώ! Λίγο ακριβούτσικο το βρήκαμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ