Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ" ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ

Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή", μετά το κάλεσμα σε συλλογικότητες, φορείς, πολίτες και κινήματα από Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Αμφιλοχία και με την βοήθεια όλων, κατάφερε να αποτρέψει τον πλειστηριασμό περιουσίας συμπολίτη...
μας.
Συνεχίζουμε 6 ολόκληρα χρόνια τον αγώνα μας, στεκόμενοι αλληλέγγυοι σε κάθε συμπολίτη μας, που προσπαθούν να του υφαρπάξουν την περιουσία του και να του στερήσουν τα κοινωνικά αγαθά που δικαιούται (ρεύμα – νερό – υγεία – εργασία – παιδεία).
Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αντιμετωπίσουμε αυτή την λαίλαπα που βιώνουμε.
Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" καλεί όλους τους πολίτες στις ανοιχτές Συνελεύσεις του Σωματείου, κάθε Παρασκευή 9.00 μ.μ., στα Γραφεία της Β' ΕΛΜΕ, (Διαλέτη 7, 1ος όροφος), γιατί ένας ενημερωμένος πολίτης και μία ενημερωμένη γειτονιά μπορεί να αντιμετωπίσει πιο δυναμικά την αποτροπή εξώσεως συμπολίτη μας (σπίτι – μαγαζί – χωράφι) και τη αποτροπή διακοπής ρεύματος και νερού.

Το Σωματείο "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ" κατέθεσε χθες Αίτημα στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αγρινίου για την αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς, ηλεκτρονικούς και μη (όπως Εφετείο Κέρκυρας, Εφετείο Θεσσαλονίκης και Εφετείο Θράκης), σαν ένα μέτρο πίεσης προς την Κυβέρνηση για νομοθέτημα προστασίας πρώτης κατοικίας και εν γένει της λαϊκής περιουσίας και σαν ένα μέτρο να παρθεί το παράνομο νομοθέτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ