Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση Γιώργου Σωτηρόπουλου «Επιμελητηριακή Ανανέωση» με τη Διοίκηση ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

«Επιμελητηριακή Ανανέωση»            Αγρίνιο 20/9/2017
Υποψήφιος πρόεδρος: 
Γιώργος Σωτηρόπουλος
Τηλ: 2641051097
 Κινητό:6945544319
Συνάντηση και εκτενή συζήτηση για όλα τα κρίσιμα θέματα επιχειρηματικότητας και  υποδομών της Αιτωλοακαρνανίας είχαν την Τρίτη (19/9/2017),ο επικεφαλής της Κίνησης "Επιμελητηριακή Ανανέωση" και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Σωτηρόπουλος, με τον......
πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Στυλιανό Μπλέτσα και τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Ψυλλιά.
Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο και υπήρξε ταύτιση απόψεων για τα σημαντικότερα ζητήματα  του Επιμελητηριακού και του Τεχνικού κόσμου της περιοχής καθώς και για τα προβλήματα των δύο θεσμών.
Και από τις δύο πλευρές αναγνωρίστηκε η αναγκαιότητα στενότερης και συχνότερης συνέργειας, με κοινές δράσεις που θα καταδείξουν την σημασία των έργων υποδομής στην ευρύτερη περιοχή αλλά και την αναγκαιότητα για ώθηση στην επιχειρηματική δράση και την καινοτομία.
«Τα προβλήματα της υπερφορολόγησης και της έλλειψης ρευστότητας είναι κοινά όμως οι λύσεις και οι ιδέες είναι σε κοινή κατεύθυνση, για τον Τεχνικό και  τον Επιμελητηριακό κόσμο. Άρα από κοινού πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να δράσουμε μαζί με νέες ιδέες  και πρωτοβουλίες των δύο θεσμών προς όφελος της παραγωγικότητας και της απασχόλησης» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σωτηρόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ