Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΑΜ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

14 Σεπτεμβρίου 1944. 73 Χρόνια έχουν περάσει από την απελευθέρωση της πόλης του Αγρινίου από τους ΝΑΖΙ και πιο συγκεκριμένα από τους Γερμανοτσολιάδες του Τολιόπουλου οι οποίοι έμειναν στο πόδι των Ναζί, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει από την πόλη μια μέρα νωρίτερα,  για να μην πέσει η πόλη του Αγρινίου στα χέρια των Ελλήνων πατριωτών οι οποίοι είχαν περικυκλώσει την πόλη.
14 Σεπτεμβρίου 2017. Έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με εκείνη την...
μέρα; Αν εξαιρέσει κανείς την έλλειψη στρατιωτικών τμημάτων απολύτως τίποτα. Οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες κρατάνε και πάλι την πόλη του Αγρινίου όπως και κάθε άλλη Ελληνική πόλη ή Ελληνικό χωριό στα χέρια τους. Η μοναδική διαφορά που υπάρχει είναι ότι σήμερα δεν υπάρχει αυτό το μεγάλο πατριωτικό κίνημα όπως υπήρχε εκείνη την εποχή που κατάφερε να ελευθερώσει την Ελλάδα μόνο του και δεν περίμενε κανένα σύμμαχο όπως έκαναν άλλες μεγαλύτερες δυνάμεις της εποχής εκείνης στην Ευρώπη.
Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί το λαό του Αγρινίου και γενικά τον Ελληνικό λαό σε αγώνα ανατροπής συνολικά του Πολιτικού συστήματος προκαλώντας την πτώση του με μαζική στάση πληρωμών έτσι ώστε να αποφευχθούν δυναμικές συγκρούσεις που μπορεί να είναι επώδυνες για το λαό με δεδομένο το ανάλγητο πρόσωπο που έχει επιδείξει σύσσωμο το Κατοχικό Πολιτικό Σύστημα και να τιμήσουμε την Ιστορία μας, όπως δεν μας την μάθανε και που είναι οι επαναστάσεις της 3ης Σεπτεμβρίου 1843 των Μακρυγιάννη – Καλλέργη – Σπυρομήλιου, της 16ης Οκτωβρίου 1862 του Συνταγματάρχη Παπαδιαμαντόπουλου, της 16ης Αυγούστου 1909 του Συνταγματάρχη Ζορμπά, του Ταγματάρχη Οθωναίου, του Ταγματάρχη Μαύρου Καβαλάρη Πλαστήρα με κοινό παράγοντα πάντα το λαό. Έτσι θα είμαστε και εμείς άξιοι συνεχιστές του έργου που χάραξαν αυτοί πριν 73 χρόνια. Αυτό θα πει πως δεν πήγε χαμένη η θυσία τους και ότι άφησαν πίσω εγγυητές της ελευθερίας και ανεξαρτησίας του Ελληνικού λαού, οι οποίοι και θα μεταφέρουν στα παιδιά τους σωστά τις έννοιες αυτών των λέξεων ώστε να συνεχιστεί εις το διηνεκές η ζωή, η ευημερία και η πρόοδος του Ελληνικού Λαού.
Τέλος το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί για μια ακόμα φορά όλες τις πολιτικές οργανώσεις που είναι εναντίον της νέας Κατοχής να παραμερίσουν κάθε είδους διαφορά, είτε ιδεολογική είτε κομματική είτε πολιτική, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ελευθερωθεί η πατρίδα μας.  
Καλή Λευτεριά.

Ε.ΠΑ.Μ.  Τ.Ο.  ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ