Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Μήνυμα Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απέστειλε προς τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους μαθητές ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (φωτο).
Συγκεκριμένα:
“Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Αγαπητές Μαθήτριες, Αγαπητοί Μαθητές"

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει και κάθε φορά αποτελεί το εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα, για μια νέα προσπάθεια, με νέους στόχους και προσδοκίες. Ο δρόμος προς τη μάθηση μπορεί να είναι απαιτητικός και επίπονος αλλά είναι γόνιμος και συναρπαστικός, προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες, ιδανικά και αξίες, πνευματικά εφόδια για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Στην προσπάθειά σας αυτή θα είμαστε για άλλη μία φορά στο πλευρό σας, καταβάλλοντας το καλύτερο δυνατό για να οικοδομήσουμε μια χρονιά σημαντική και δημιουργική σ’ ένα Σχολείο που θα βασίζεται σε αξίες, αρχές, ήθος, εφόδια και γνώσεις, και βελτιώνοντας τις υπάρχουσες συνθήκες στο μέγιστο βαθμό.
Η κοινή μας αγάπη για ουσιαστικό έργο και αληθινή πρόοδο των μαθητών και μαθητριών μας, και η κοινή μας επιθυμία για ένα καλύτερο μέλλον, στηρίζουν τα βήματα και τις προσπάθειές μας! Η στενή και ουσιαστική συνεργασία σχολείου – γονέων εξασφαλίζει την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων και την ομαλή λειτουργία της σχολικής πραγματικότητας. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, ζήλο και αισιοδοξία, ευγένεια και στόχους, κι όσο δύσκολες και απαιτητικές κι αν είναι οι σημερινές συνθήκες όχι μόνο στην εκπαιδευτική αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική πραγματικότητα, θα συμβάλλουμε στη διαμόρφωση μιας εποικοδομητικής και δημιουργικής σχολικής χρονιάς.
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά ελπιδοφόρα. Ο μεγάλος αριθμός προσλήψεων αναπληρωτών σε όλες τις δομές της εκπαίδευσης πριν ακόμα την έναρξη των μαθημάτων, μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι θα ανταποκριθούμε με μεγαλύτερη συνέπεια στις απαιτήσεις της μόρφωσης των παιδιών μας. Σας διαβεβαιώνω ότι θα βρίσκομαι συνεχώς στο πλευρό σας, στηρίζοντας τον αδιάκοπο αγώνα σας και ενθαρρύνοντας την ουσιαστική συμβολή σας, που σε συνεργασία με το σχολείο, εξασφαλίζει την πρόοδο και την επιτυχία των παιδιών μας.
Στους αγαπητούς μαθητές και τις μαθήτριές μας, εύχομαι «Καλή Πρόοδο» και σε όλους μας μια «Καλή δημιουργική σχολική χρονιά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ