Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ο Διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου απομακρύνθηκε για μία ημέρα !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο νοσοκομείου Αγρινίου με τη διοίκηση του ιδρύματος. Συγκεκριμένα ο διοικητής Γιώργος Βλάχος που είχε υποβάλει την... παραίτησή του από μηνών και παρέμενε στην θέση του ως ότου αντικατασταθεί χθες έγινε γνωστό πως η παραίτηση έγινε δεκτή.

Δεν πρόλαβε ωστόσο να περάσει 24ωρο και η απόφαση ανακλήθηκε (!) και δεν έγινε δεκτή η παραίτηση !

Ετσι ο Γιώργος Βλάχος θα συνεχίσει να διοικεί το νοσοκομείο, όταν τον περασμένο Μαϊο η σημερινή διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) με έγγραφό της προς τον τότε υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή ζητούσε την πειθαρχική δίωξη του Διοικητή!

Συγκεκριμένα η 6η ΥΠΕ κατηγορούσε τον Γιώργο Βλάχο για:

•Δεν υλοποιεί οδηγίες της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ που έχουν ως σκοπό την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Γ.Ν Αιτωλοακαρνανίας.
• Δεν υλοποιεί οδηγίες που έχουν ως στόχο την αποκατάσταση της νομιμότητας προβαίνοντας σε αυθαίρετες υπηρεσιακές μεταβολές (κλήθηκε με έγγραφο στις 5/5 να επανεξετάσει τις πρόσφατες υπηρεσιακές μεταβολές προσωπικού και την πιθανότητα ανάκλησής τους).
• Εξαπολύει απειλές σε ειδεκεύομενους ιατρούς που βρίσκονται σε κινητοποίηση (επίσχεση εργασίας) παρά τις αντίθετες οδηγίες που έχει λάβει από την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ.

1 σχόλιο :

  1. Επειδή όλο το σύστημα είναι σάπιο και πολλά άλλα θα δούμε, σε αυτό το κράτος που ζούμε.
    Ίσος όμως να έλθουν καλύτερες μέρες αναμένουμε με υπομονή γαϊδουρινή
    Τώρα δεν υπάρχει καμία προοπτική για να λειτουργήσει τίποτε σωστά γιατί η Δημόσια Διοίκηση είναι σουρωτήρι.
    Στάχτες και αποκαΐδια παντού. Και αυτό γιατί α) δεν υπάρχει Αξιοκρατία υπάρχει όμως φαυλοκρατία και β) δεν υπάρχει όρεξη για δουλειά γιατί δεν υπάρχουν σωστές απολαβές και όταν δεν έχεις σωστές & δίκαιες απολαβές όλα συρρικνώνονται και καταστρέφονται και γ) Κατάλληλα πρόσωπα στις καίριες θέσεις του Δημόσιου τομέα και προπάντων δίκαια, διαφανή, διαυγή και Αξιοκρατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ