Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Παύθηκε οριστικά ο Γ. Βλάχος από το νοσοκομείο Αγρινίου

Αγωνία για το θέμα των 35 αποσπασμένων νοσηλευτών
Παύθηκε οριστικά σήμερα ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου Γ. Βλάχος. Η αναμενόμενη αυτή εξέλιξη έρχεται λίγες μέρες μετά το… λάθος του Υπουργείου Υγείας να στείλει το χαρτί της παύσης του διοικητή πριν περάσει από τη «συνέντευξη αξιολόγησης»… Πλέον χρέη διοικητή του νοσοκομείου μέχρι τον ορισμό νέου αναλαμβάνει η διευθύντρια της ιατρικής υπηρεσίας Ελένη Σούκη από κοινού με το διευθυντή των διοικητικών υπηρεσιών κ. Πατσιαλό ως πρόεδρο του ΔΣ του νοσοοκομείου.
Αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι αποφάσεις που θα πάρουν οι προσωρινοί διοικούντες του νοσοκομείου, δεδομένου ότι τα προβλήματα από τις ελλείψεις προσωπικού και όχι μόνο είναι πολλά. Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμεί η τοποθέτηση των προϊσταμένων που πληρούν τα κριτήρια του νόμου στην διοικητική υπηρεσία, καθώς επίσης η καταβολή των οφειλόμενων για έξι μήνες στους εργαζομένους (νυχτερινά, αργίες). Οι εργαζόμενοι αναμένουν μέχρι το τέλος του έτους να τους καταβληθούν τουλάχιστον τα οφειλόμενα τριών μηνών, ενώ παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει με τις αντίστοιχες οφειλές του Δεκεμβρίου του 2014. Τέλος, κορυφαία εκκρεμότητα για το νοσοκομείο παραμένει το θέμα των 35 νοσηλευτών που υπηρετούν με απόσπαση από Κέντρα Υγεία και άλλες δομές και η απόσπασή του λήγει με το τέλος του 2015. Mέχρι στιγμής η αρμόδια για το θέμα 6η ΥΠΕ δεν έχει πράξει κάτι… το βέβαιο πάντως είναι πως αν οι 35 νοσηλευτές επιστρέψουν στις θέσεις που οργανικά ανήκουν, θα μιλάμε για λειτουργική κατάρρευση του νοσοκομείου Αγρινίου.
Το μόνο ευχάριστο για το νοσοκομείου Αγρινίου και την πολύπαθη καρδιολογική Κλινική είναι ότι αναμένεται από μέρα σε μέρα ο διορισμός ενός επικουρικού καρδιολόγου από την περιοχή του Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ