Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Γ. Παπαναστασίου «Ύψιστης ανάγκης η διατήρηση του Α.Τ Αγίου Βλασίου»

Γ. Παπαναστασίου «Ύψιστης ανάγκης η διατήρηση του Α.Τ Αγίου Βλασίου»
«Ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης είναι πέρα από κάθε λογική»
Την ανάγκη διατήρησης του Α.Τ Αγίου Βλασίου επανέλαβε για μια ακόμη φορά, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην....
κατάργηση του Α.Τ Αγίου Βλασίου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10/12/2015, ενώ χαρακτήρισε τον σχεδιασμό της Κυβέρνησης πέρα από κάθε λογική σημειώνοντας,
«Oι πολιτικές ηγεσίες των αρμόδιων Υπουργείων, αλλά και κάθε εμπλεκόμενος στην έμπνευση και την υλοποίηση παρόμοιων έωλων και ανεφάρμοστων σχεδιασμών επί χάρτου, προϊόντων διαβουλεύσεων σε κλειστές αίθουσες και σε διαδρόμους και όχι διαλόγου με την Κοινωνία, γονατογραφημάτων  ξένων προς τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της ελληνικής περιφέρειας και του Δήμου Αγρινίου, αποκυημάτων τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την προστασία της Ζωής και της Περιουσίας, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
 Το Υπουργείο  προωθεί την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα αντικειμενικά δεδομένα..Το Α.Τ Αγίου Βλασίου λειτουργεί από το 1881 και αφενός η κατάργησή του θα επιφέρει αρνητικές συνέπειες στο αίσθημα ασφάλειας που νιώθουν οι κάτοικοι της περιοχής, αφετέρου δε, το επιχείρημα της Κυβέρνησης είναι πέρα από κάθε λογική διότι, το Α.Τ Αγίου Βλασίου μπορεί να στεγαστεί σε ιδιόκτητο κτίριο, που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αγρινίου, οπότε καταρρίπτεται και το επιχείρημα περί της ανάγκης να υπάρξουν περαιτέρω δημοσιονομικές περικοπές.
Ως εκ τούτου, αντιδρούμε στην κατάργηση και ζητούμε την ενίσχυσή του, για την ακόμη καλύτερη αστυνόμευση των περιοχών.
Ο Δήμος Αγρινίου έχει δεχτεί απανωτά χτυπήματα, με κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών και δομών(Κέντρων Υγείας κ.τ λ). Άρα αποτελεί χρέος για την  Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο,  να λάβει υπόψη του τις ενστάσεις και την επιχειρηματολογία της Δημοτικής Αρχής,  που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τις τοπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες» κατέληξε ο Δήμαρχος Αγρινίου.
ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ