Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΑΓΡΙΝΙΟ: Συνελήφθη και 10ο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης

Ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή, συνελήφθη τα περασμένα μεσάνυχτα στο Αγρίνιο ένας 27χρονος. Η σύλληψη έγινε από την Ασφάλεια Αγρινίου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα. 

Συνολικά ως μέλη συνελήφθησαν πλέον 10 άτομα, τέσσερα κρίθηκαν προφυλακιστέα και πέντε...
έμειναν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. Ο 27χρονος που συνελήφθη τα μεσάνυχτα θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
Σχετικά με την υπόθεση έγιναν πρόσφατα κι άλλες συλλήψεις- μιας μητέρας και του γιού της- ατόμων που δεν χαρακτηρίζονται ως μέλη της οργάνωσης.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη ακόμη ένας μέλος της εγκληματικής ομάδας που διακινούσε ναρκωτικά σε Αιτωλοακαρνανία και Λευκάδα
Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου
Συνελήφθη, χθες (16-12-2015) το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου, για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση.
Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης είχε συλληφθεί και στις (12-5-2015) στο Αγρίνιο για κατοχή κοκαΐνης. 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου για τα περαιτέρω.
Με πληροφορίες ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ