Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Αποκάλυψη Ντάισελμπλουμ: Ζήτησα από τον Τσίπρα να απομακρύνει τον Βαρουφάκη

Όπως αναφέρει σε εκπομπή, ο πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός της ολλανδικής κυβέρνησης Γερούν Ντάισελμπλουμ αποκάλυψε πως είχε επικοινωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα και του είχε ζητήσει να απομακρυνθεί ο...
Υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης από το πόστο του.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Eurogroup ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν διευκόλυνε καθόλου τις διαπραγματεύσεις εκείνη την περίοδο προσθέτωντας πως η σχέση του με τους υπόλοιπους υπουργούς ήταν τεταμένες με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν περιθώρια συννενοήσης.
Σύμφωνα με τον Ντάισελμπλουμ, ο Αλέξης Τσίπρας του απάντησε πως δεν είναι ο πρόεδρος του eurogroup αρμόδιος για μια τέτοια απόφαση, αλλά η ελληνική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ