Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Λαφαζάνης: Θα πάμε σε εθνικό νόμισμα άτακτα ή συντεταγμένα


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επανέλαβε μιλώντας στην εκπομπή Ακραίως στον ΣΚΑΙ με τον Τάκη Χατζή ότι στόχος των εκλογών ήταν να βγει η Λαϊκή Ενότητα εκτός Βουλής.
«Ό,τι έγινε στις εκλογές δεν αλλάζει, δεν γυρίζει πίσω. Ο λαός διαμόρφωσε το... αποτέλεσμα, ήταν δύσκολη η εναλλακτική πρότασή μας. Εγινε επίθεση για τη δραχμή, ότι θα γίνει κόλαση. Η χώρα όμως χρειάζεται εθνικό νόμισμα και θα πάει άτακτα ή συντεταγμένα. Εχουμε σχέδιο και το παρουσιάσαμε όσο μπορούσαμε και μας άφησαν τα συστημικά κανάλια. Μας πολέμησαν και από μέσα και από έξω».
Η Λαϊκή Ενότητα όχι μόνο προχωράει, αλλά αντεπιτίθεται. Είμαστε παντού σε όλα τα προβλήματα, με θέσεις, άποψη και λύσεις. Εχουμε δομές. Στις 8-9 Νοέμβρη θα πάμε σε πανελλαδική σύσκεψη και αρχές του 2016 θα πάμε σε συνέδριο, που θα αφορά και την ηγεσία. Είμαστε μέτωπο λαϊκής βάσης», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.
Για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Στον ΣΥΡΙΖΑ η Αριστερή Πλατφόρμα είχε αντιθέσεις. Είχαμε εναλλακιτκή πρόταση για τα μνημόνια. Τα ξέραμε και βλέπαμε με οδύνη τον ΣΥΡΙΖΑ να υποχωρεί στο πρόγραμμά του. Η μάχη ήταν να μην πάει στα μνημόνια ο ΣΥΡΙΖΑ. Δώσαμε μέχρι τέλους τη μάχη, δυστυχώς η στροφή έγινε και ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχθηκε πολιτικά αναξιόπιστος. Από το «έξω από τα μνημόνια» πέρασε στο τρίτο μνημόνιο. Τότε δεν ψηφίσαμε το μνημόνιο, είπαμε ένα μεγάλο «όχι». Ήταν μια γενναία στάση, συνέπειας και σταθερότητας που εναρμονιζόταν με τα συμφέροντα του λαού. Μετά το «όχι» αποφάσισε ο Τσίπρας να πάει σε εκλογές, που έγιναν για ένα λόγο: να μην προλάβει η ΛΑΕ να ετοιμαστεί και να μην καταλάβει ο λαός τι θα πει μνημόνιο. Αρον-άρον να βγούμε εκτός Βουλής. Αυτό ήταν το σχέδιο και της Ευρώπης που έλεγαν στον Τσίπρα να προσγειωθεί και να γίνει ρεαλιστής»..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ