Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 
  nosomeso@gmail.com                      Ι.Π.   Μεσολογγίου 14/10/15
            ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Στην πρόσφατη συνάντηση του Αν. Διοικητή με την Διοίκηση και τις Προϊσταμένες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο κος Κυριακόπουλος φέρθηκε...
απαξιωτικά στήν Υποδ/ντρια της Ν.Υ. Α΄ Νοσηλευτικού τομέα.
Aυτό συνέβη γιατί η συνάδελφος ζήτησε το αυτονόητο, δηλαδή  την ύπαρξη έγγραφων εντολών ειδικά για θέματα τα οποία αφορούν σημαντικά ζητήματα όπως το ωράριο εργασίας  της Υπηρεσίας.
Ο εν λόγω κύριος, κατόπιν του ευλόγου αιτήματος της συναδέλφου ,απαίτησε σε έντονο ύφος την απομάκρυνση της λέγοντάς της «βγές έξω …, φύγε, αφού εγώ σε κάλεσα  εγώ σε διώχνω» 
Ως Γενική Συνέλευση:
-Καταδικάζουμε την συμπεριφορά του
- Του θυμίζουμε ότι δεν είμαστε στο τσιφλίκι του ,όπως ίσως νομίζει, και  ότι υπάρχουν κανόνες  στη Δημόσια  διοίκηση, ανεξάρτητα αν ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω αυτών.
-Τέλος, για πολλοστή φορά,  ζητάμε από τους αρμοδίους  το αυτονόητο δηλ. την απομάκρυνση  του, αλλιώς έχουν μερίδιο ευθύνης στα προβλήματα που δημιουργεί.
 Η Γενική Συνέλευση   του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ