Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της Ομοσπονδίας μας (ΟΕΣΒΔΕΝ) αποφάσισε την στήριξη και...
την συμμετοχή του Συλλόγου μας στο συλλαλητήριο στις 22 Οκτώβρη 2015.
Ήταν και παραμένει πάγια, σταθερή και εντελώς επίκαιρη η θέση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ότι είναι μονόδρομος για τον κλάδο μας η αντίσταση, η αντίδραση και ο αλληλέγγυος κοινός αγώνας με όλα τα κοινωνικά στρώματα που επίσης πλήττονται από τις πολιτικές των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων μέχρι την τελική ανατροπή τους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους εμπόρους να στηρίξουν και να καταδείξουν με την παρουσία τους στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Δημοκρατίας  την Πέμπτη 22-10-2015 στις 19:00 μμ., την απόφασή μας να υπερασπιστούμε τις δουλειές μας, τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας.
  

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.      

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ