Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο κέντρο της Πόλης - Τρία άτομα στο νοσοκομείο Αγρινίου (φωτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην συμβολή των οδών Ρίτσου και Μπότσαρη μπροστά στην καφετέρια Galto  (κοντά στο Γήπεδο του Παναιτωλικού) μετά από.. σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων.
Συγκεκριμένα ΙΧ κόκκινο fiat, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα που κινούνταν επί της οδού Ρίτσου συγκρούστηκε με ένα ασημί skoda το οποίο κινούνταν επί της οδού Μπότσαρη (παραβίαση stop), με τρεις επιβαίνοντες εκ των οποίων ένα νήπιο τεσσάρων ετών περίπου. Η πρόσκρουση του skoda ήταν τέτοια που το κόκκινο μικρό fiat, αφού χτύπησε πρώτα στο πεζοδρόμιο στη συνέχεια ανατράπηκε με τις ρόδες ανάποδα. 
Ευτυχώς όμως οι επιβαίνοντες των δυο οχημάτων δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Συγκεκριμένα με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο του Αγρινίου οι δύο επιβάτες του κόκκινου ΙΧ, ενώ προληπτικά επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το νήπιο που επέβαινε στο δεύτερο όχημα.
Στο σημείo έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας για να ερευνήσουν τα αίτια του ατυxήματος και της ΠΥ Αγρινίου, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν του ελαφρά τραυματίες.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι ο οδηγός που δεν είδε το stop και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο των νεαρών, έτρεχε για να μεταφέρει το μωρό του στο Νοσοκομείο Αγρινίου διότι ήταν αδιάθετο, όπως μας είπαν τα όργανα τάξης, που βρεθήκαμε "τυχαία" στο σημείο του ατυχήματος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση γίνονται συχνά ατυχήματα, χωρίς μέχρι σήμερα οι αρμόδιο να έχουν ασχοληθεί σοβαρά, τουλάχιστο με την διαχείριση του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου της οδού οδού Μπότσαρη (που κατεβαίνει από το Μουσείο). Η οδός αυτή διοχετεύεται όλη την κυκλοφορία από την Ελευθερίου Βενιζέλου (Πάρκο) προς το κέντρο! Ενώ η Ρίτσου που έρχεται από τον Παναιτωλικό μεταφέρει τον κυκλοφοριακό φόρτου από την Παναιτωλικού και όσα οχήματα μετακινούνται κάθετα προς την Παπαστράτου ως διέξοδο προς τον Αγ. Κων/νου και τα περίχωρα προς τον άξονα αυτόν.  Μήπως είναι καιρός κύριε Δήμαρχε να ξαναδείτε το κυκλοφοριακό ζήτημα της Πόλης από το "μπάχαλο" που παρέδωσαν οι προηγούμενοι;         

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ