Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Σκηνές πανικού στο Ρίο, πλημμύρισε η παραλία – Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα και ένας ηλικιωμένος

Στο έλεος των καιρικών συνθηκών το Ρίο και η ευρύτερη περιοχή με δυνατή βροχή και ισχυρούς άνεμους που καθιστούν την κυκλοφορία δύσκολη.
Στην περιοχή του Ρίου η δυτική προβλήτα έχει χαθεί ενώ πολλά αυτοκίνητα... έχουν εγκλωβιστεί σε μία τεράστια λίμνη που εκτείνεται μέχρι στην αρχή της γέφυρας.
Η πρόσβαση είναι πολύ δύσκολη δύσκολή, ενώ στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι και τα δρομολόγια δεν εκτελούνται
Σύμφωνα με πληροφορίες στην οδό Ποσειδώνος ένα αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo, με επιβάτη έναν ηλικιωμένο βρίσκεται μέσα στη λίμνη αυτή και περιμένει βοήθεια για να τον απεγκλωβίσουν. Στο σημείο αυτό σπεύδει Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ