Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Στο ΦΕΚ η εντολή ανάκλησης της μεταβίβασης μνημείων στο Υπερταμείο

Γα «μεγάλη νίκη» κάνουν λόγο όσοι αγωνίστηκαν, να μην περάσουν στο Υπερταμείο, τα 2.330 μνημεία και πολιτιστικά κτίρια της χώρας με πρώτο, το... Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων.
Με σημερινή απόφασή του, το ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π. (Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής), δίνει εντολή στον Ε. Τσακαλώτο να ανακαλέσει την προηγούμενη απόφασή του, με την οποία εκχωρούσε το σύνολο της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας στο Υπερταμείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ