Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΦΩΤΟ

Με τη δέουσα λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τιμήθηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο. Ακολούθησε η τελετή αγιασμού των υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στη...
δεξαμενή παλαιού Αγίου Χριστοφόρου.
Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Μέγας Αγιασμός στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου παρουσία πλήθους πιστών. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας σχηματίστηκε λιτανευτική πομπή, με κατεύθυνση τη δεξαμενή του Παλαιού Αγίου Χριστοφόρου όπου έγινε ο Αγιασμός των Υδάτων και η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Την πομπή συνόδευσαν  δεκάδες πιστοί ενώ τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.

Στο μήνυμα της σημερινής ημέρας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Ο εορτασμός των Θεοφανείων  αποτελεί μια από τις σημαντικότερες στιγμές της Χριστιανοσύνης  και του Ελληνισμού. Εύχομαι η ανέσπερη λάμψη των Φώτων να αναγεννήσει τις ψυχές όλων των Ελλήνων, να σημάνει την λύτρωση και την πνευματική αναγέννηση. Να  φωτίσει όλους  μας,  και τον καθένα ξεχωριστά,  ώστε να μπορέσουμε  να βαδίσουμε στον δρόμο της ομοψυχίας  με αισιοδοξία και ενότητα. Ας ελπίσουμε  ότι το 2019 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για την πόλη μας και την Χώρα.  Χρόνια πολλά.»






                                                                       ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ