Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Με μαζική συμμέτοχη Ολοκληρώθηκε H Διευρυμένη Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αγγελόκαστρο όπου παραβρεθήκαν   αντιπροσωπείες από τις Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας-Άρτας-Κέρκυρας- Πελοποννήσου καθώς και Αγροτικοί Σύλλογοι Αιγίου, Αχαΐας. Από την...
πλευρά της Πανελλαδικής Επιτροπής Παρευρέθηκε ο Ρίζος Μαρούδας Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ν. Λαρίσας
Εκφράστηκε προβληματισμός για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, την καταγεγραμμένη απώλεια εισοδήματος κατά 4.9% για το 2018, το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής σε πετρέλαιο, ρεύμα και εφόδια, τις ανοιχτές και χαμηλές τιμές που δίνουν βιομηχανίες γάλατος, έμποροι κυρίως σε βαμβάκι και γάλα, το αίσχος με τον ΕΛΓΑ που είτε δεν αποζημιώνει με διάφορες προφάσεις τις ζημιές στην παραγωγή είτε δίνει ψίχουλα για αποζημιώσεις και αυτά με ένα χρόνο καθυστέρηση.
Εκφράστηκε όμως πάνω από όλα αγωνιστική διάθεση για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσης που προβάλλουμε, να ανακόψουμε τα χειρότερα μέτρα της κυβέρνησης, η συμφωνία με την απόφαση-κατεύθυνση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για μαζικά και μαχητικά δυναμικά μπλόκα σε όλη την χώρα.
Καλούμε όλους τους Αγρότες και κτηνοτρόφους σε Αιτωλοακαρνάνικο ξεσηκωμό
Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 στο Κόμβο Στο Χαλίκι «Είσοδος Ιόνιας Οδού»
Προσυγκεντρώσεις με τρακτέρ θα υπάρχουν στην Συκιά Μακρυνείας 11.00-
Αγγελόκαστρο ώρα 11.00.
Ταυτόχρονα με αιχμή τα οξυμένα προβλήματα της κτηνοτροφίας την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο συλλαλητήριο στον κόμβο της Αμφιλοχίας ώρα 11.30.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ