Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Αυξήσεις στα διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

Τιμαριθμική αναπροσαρμογή με αυξήσεις στα διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» γνωστοποίησε η εταιρεία.
ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΗΣΗ: ΓΕΦΥΡΑ E-Pass για επιβατηγά I/X, Κάρτα Aller-Retour, Απλή διέλευση μοτοσικλετών, Κάρτα ΜΟΤΟ, Ειδική Κάρτα Υγείας, Διέλευση ΑμεΑ
Αναπροσαρμογή της τάξης του.... 2% – 0,20€ στις απλές διελεύσεις επιβατηγών.
Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 8 προς Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, τίθεται σε ισχύ τιμαριθμικώς αναπροσαρμοσμένο τιμολόγιο διοδίων στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», βάσει των προβλέψεων της Σύμβασης Παραχώρησης (Νόμος 2395/96), ενώ την 1η Φεβρουαρίου θα τεθούν σε εφαρμογή οι νέες τιμές που αφορούν ηλεκτρονικά συνδρομητικά προγράμματα.
Πρόκειται για την πρώτη τιμαριθμική αναπροσαρμογή διοδίων της Γέφυρας από το 2011, η οποία υπήρξε αναγκαία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η οικονομική και δομική υγεία μίας εθνικής υποδομής ζωτικής σημασίας, μέσω της τήρησης των συμβατικών υποχρεώσεων της παραχωρησιούχου εταιρείας έναντι των δανειστών του Έργου, χωρίς επιπτώσεις στον προϋπολογισμό της δομικής συντήρησής του, δεδομένου ότι η Ζεύξη Ρίου – Αντιρρίου εισέρχεται στο 15ο έτος λειτουργίας της, με τις σχετικές απαιτήσεις να γίνονται ακόμη πιο σημαντικές.
Ωστόσο, έχοντας ως βασική προτεραιότητα τη διευκόλυνση των τακτικών χρηστών και της τοπικής κοινωνίας, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. επέλεξε να διατηρηθούν ως έχουν οι τιμές διέλευσης:

1) Του συνδρομητικού εκπτωτικού προγράμματος ΓΕΦΥΡΑ E-pass για επιβατηγά Ι/Χ,

2) της κάρτας «Aller-Retour» (κλιμάκωση μέχρι 5 ώρες)

3) της απλής διέλευσης για μοτοσικλέτες,

4) της κάρτας 10 διελεύσεων για μοτοσικλέτες,

5) του συνδρομητικού προγράμματος για καρκινοπαθείς & νεφροπαθείς «Ειδική Κάρτα Υγείας» και

6) της εκπτωτικής διέλευσης ΑμεΑ (με την επίδειξη της σχετικής μπλε κάρτας).

Αναλυτικά οι τιμές απλών διελεύσεων και εκπτωτικών προϊόντων ανά είδος και κατηγορία οχήματος διαμορφώνονται ως εξής: 
Την 1η Φεβρουαρίου 2019 θα τεθούν σε εφαρμογή οι νέες τιμές που αφορούν τα «Ηλεκτρονικά συνδρομητικά προγράμματα».
Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές που θα εφαρμοσθούν είναι οι ακόλουθες:

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γέφυρας: Τηλ. 26340-39010 & 39011.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ