Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Συμμαχία Πολιτών
Αδέσμευτη Κοινωνική Πρωτοβουλία για τον Δήμο ΑγρινίουΑγρίνιο 
6/1/2019
Με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής των Θεοφανείων που σηματοδοτεί και το τέλος της εορταστικής περιόδου ευχόμαστε ολόψυχα να έχουμε όλοι καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα! 
Για την πόλη μας το 2019 να είναι το ξεκίνημα της πορείας που θα μας φέρει από την συνεχιζόμενη παρακμή, που βιώνουμε για αρκετά χρόνια, στον δρόμο της ανάπτυξης και.... της βελτίωσης της ποιότητας ζωής μας. 
Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την δική μας ενεργή συμμετοχή στη συλλογική προσπάθεια ώστε να αναδειχθούν τα πραγματικά προβλήματα της πόλης και να αποκτήσει φωνή η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας μας που σήμερα βρίσκεται στο περιθώριο. 
Μόνο έτσι οι τεράστιες δυνατότητες του Δήμου μας θα μπορέσουν επιτέλους να αξιοποιηθούν για την κοινωνία και τους πολίτες της. 

Για την Συμμαχία Πολιτών 

Ο Επικεφαλής 

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ