Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Β' ΕΛΜΕ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ωρης ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/01/2019 - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΑΓΡΙΝΙΟ, 08-01-2019
ΑΡ.ΠΡΩΤ: 02

 ΠΡΟΣ
-ΔΔΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 

-ΠΕΡ. Δ/ΝΤΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΚΟΙΝ.: Σχολεία, Συναδέλφους

«ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ης ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/1/2019 »
Συνάδελφοι, το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. αποφάσισε το επόμενο χρονικό διάστημα να οργανώσει δράσεις ενάντια στο σύστημα διορισμών που ανακοίνωσε πρόσφατα ο Υπουργός Παιδείας.
Πάγια θέση του κλάδου είναι η κάλυψη όλων των κενών από μόνιμους καθηγητές. Επιβάλλεται να γνωστοποιήσουμε σε όλη την ελληνική κοινωνία την αντίθεσή μας στο νέο σύστημα διορισμών των μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών, καθώς και τη χρόνια εκμετάλλευση των αναπληρωτών.
Για το σκοπό αυτό το Δ.Σ της ΟΛΜΕ λαμβάνοντας υπόψη:
   - Την αντίθεση του κλάδου στο νέο σύστημα διορισμών του Υπουργείου Παιδείας και τη θέση του 18ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας για το ζήτημα, αποφάσισε τα εξής:
·         Εβδομάδα κινητοποιήσεων ενάντια στο σύστημα διορισμών από Δευτέρα 7/1/2019 έως Παρασκευή 11/1/2019.
·         Την Παρασκευή 11/1/2019 πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια στη 1μ.μ., συλλαλητήριο και πορεία προς τη Βουλή με αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό από κοινού με την Δ.Ο.Ε.
            Για τους λόγους αυτούς, η Β´ Ε.Λ.Μ.Ε.  Αιτωλ/νίας αποφάσισε να κηρύξει 3ωρη συμπληρωματική στάση εργασίας για το υπόλοιπο του πρωϊνού 08:00-11:00 π.μ.  και απογευματινού-εσπερινού ωραρίου για τις τρείς τελευταίες ώρες του προγράμματος για την Παρασκευή 11/01/2019.
            Για τη διευκόλυνση όσων συναδέλφων επιθυμούν να μετακινηθούν στην Αθήνα, η Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτ/νίας θα μισθώσει λεωφορείο, εφόσον συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ενδιαφερόμενων συναδέλφων. Για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο συνάδελφο, να στείλει στο mail της Ε.Λ.Μ.Ε. (belmeait@gmail.com) το ονοματεπώνυμό του και το σχολείο του, μέχρι την Πέμπτη 10/01/2019 το μεσημέρι. Για την πραγματοποίηση ή μη της μετακίνησης θα ενημερωθείτε με νέο μήνυμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ