Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Θρήνος στο Καινούργιο: Κατέληξε ο Γιώργος Αγγελής που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο (φωτο)

Μετά από ολιγοήμερη και άνιση μάχη που έδινε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Αγρινίου, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του ο 50χρονος, που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα στο Καινούργιο, στις 30 Ιουνίου(δείτε εδώ), όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με.... Ι.Χ. επιβατικό, μέσα στο χωριό.
Ο 50χρονος Γιώργος Αγγελής, είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί του έδιναν ελάχιστες ελπίδες.
Μετά από λίγες μέρες ο άτυχος άνδρας κατέληξε σήμερα Κυριακή 8 Ιουλίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και το χωριό του.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Καινούργιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ