Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Στο Αγρίνιο ο Φώτης Κουβέλης και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

«Το τέλος των μνημονίων: Αριστερά-Προοδευτική Διακυβέρνηση», είναι το θέμα εκδήλωσης στο Αγρίνιο με ομιλητές τον Φώτη Κουβέλη, αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, και τον.... Παναγιώτη Κουρουμπλή, Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 8 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο και την οργανώνει η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
Ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Μυλωνόπουλος, καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ